fantastic-beasts-poster_psd-2_bgПремиерата на първата стъпка в новата епоха от магическия свят на Джоан Роулинг е на два дни разстояние. „Фантастични животни и къде да ги намерим“ излиза по родните екрани от 18.11.2016г. Разпространява Александра Филмс.

Съвместната ни инициатива, която организирахме заедно с разпространителя е към своя край. Имате последен ден за регистрации на разположение. На 17.11.2016г. слагаме КРАЙ и теглим победелите. Инициативата е позиционирана тук:

„Фантастични животни и къде да ги намерим“- игра

Там от вас се изисква чисто и просто да споделите поста на стената си, за да се включите в жребия. Той ще излъчи двама победители, които ще получат оригинална мъжка и дамска тениска „Фантастични животни и къде да ги намерим“. Наградите ще бъдат изпратени напълно безплатно до посочен от спечелилия адрес, за сметка на www.cineboom.eu !

Още същия ден ще обявим старта и на НОВАТА инициатива 🙂 Не унивайте! В нея ще ви предизвикаме да размърдате мозъците си и да посочите имената на фантастичните животни. Жребият в нея, ще излъчи победителите, които ще си поделят:

  • оригинален „Фантастични животни и къде да ги намерим“ шал
  • оригинален „Фантастични животни и къде да ги намерим“ чадър
  • оригинална „Фантастични животни и къде да ги намерим“ мъжка тениска
  • оригинална „Фантастични животни и къде да ги намерим“ дамска тениска

Но за това …. по-нататък.  Сега не пропускайте възможността да бъдете сред първите победители още този четвъртък.

Гледаме „Фантастични животни и къде да ги намерим“ в кино салоните в цялата страна от този петък, 18.11.2016г. Разпространява Александра Филмс.

„Фантастични животни и къде да ги намерим” ни отвежда през 1926 година, когато Нют Скамандър (Еди Редмейн) тъкмо е приключил пътешествие, предприето с цел да бъдат документирани съществуващите изключителни магични създания. Пристигайки в Ню Йорк за кратко, Нют претърпява инцидент, свързан с един „No-Maj” (американското название за мъгъл) на име Джейкъб. От магическия куфар на Нют се изплъзват няколко фантастични животни, които могат да предизвикат смут и в света на магията, и в реалността на „No-Maj”-овете…

Вашият коментар