fantastic-beasts-poster_psd-2_bgЕ време е да поставил заключителния акорд в нашата внимателно оркестрирана увертюра, която се превърна в прелюдия към един изключителен филм. „Фантастични животни и къде да ги намерим“ влюби света в себе си и ни показа една различна страна на Джоан Роулинг и нейния магически свят. Нашата инициатива, която организирахме съвместно с официалния разпространител на филма за територията на България – Александра Филмс – приключи. Регистрационната форма е свалена. Участниците са ясни. Рано утре сутрин, ще отсеем регистриралите се и след жребий ще бъдат определен и финалните 4-ма победители. Ако сте пропуснали да научите кой прибра първите две награди от нашата фейсбук инициатива посветена на филма, можете да наваксате ОТ ТУК!

Инициативата бе позиционирана тук: cineboom.eu/fantasticbeasts

Там от вас се очакваше да подредите имената на животните, които ви бяхме показали в gif-четата. Всички успяли да назоват имената на животните ще участват в разпределението на нашите оригинални награди. А както добре знаете, те са:

  • оригинален „Фантастични животни и къде да ги намерим“ шал
  • оригинален „Фантастични животни и къде да ги намерим“ чадър
  • оригинална „Фантастични животни и къде да ги намерим“ мъжка тениска
  • оригинална „Фантастични животни и къде да ги намерим“ дамска тениска

Очаквайте имената на победителите и имената на фантастичните животни УТРЕ само на www.cineboom.eu ! Благодарим ви за активността, интереса и това, че бяхте готови да пръснете регистрационната форма с желание. Благодарим ви и че отделихте време за да откриете имената на всички тези животни, което НИКАК ама НИКАК не е лека задача! БРАВО!

„Фантастични животни и къде да ги намерим“ вече е в кино салоните в цялата страна на 3D, IMAX 3D, LUXE, D-Box и 4DX! Разпространява Александра Филмс.

„Фантастични животни и къде да ги намерим” ни отвежда през 1926 година, когато Нют Скамандър (Еди Редмейн) тъкмо е приключил пътешествие, предприето с цел да бъдат документирани съществуващите изключителни магични създания. Пристигайки в Ню Йорк за кратко, Нют претърпява инцидент, свързан с един „No-Maj” (американското название за мъгъл) на име Джейкъб. От магическия куфар на Нют се изплъзват няколко фантастични животни, които могат да предизвикат смут и в света на магията, и в реалността на „No-Maj”-овете…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here