След четири поредни инициативи и четирима щастливи победители в нашата игра с въпроси, която проведохме заедно с Cartoon Network, е време да пренесем „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ в нова посока. Съвместната ни фейсбук игра, стартира днес. Тя е позиционирана ето тук:

ФЕЙСБУК ИГРА „ПОДВИЗИТЕ НА ЕБЗСТРАШНИЯ ПРИНЦ АЙВЪНДОУ“

Там от вас се очаква да споделите поста ПУБЛИЧНО на стената си и да отбележите приятел в коментар. Измежду всички изпълнили И ДВЕТЕ условия, на 31.01 ще изтеглим 1 победител, който ще грабне последния комплект награди. А те са:

  • оригинален суитчеър Cartoon Network (детски размер)
  • кутия цветни, мини моливи
  • комплект стикери, с героите на Cartoon Network

Връзката с победителя ще се случи през фейсбук профила, с който той е участвал в инициативата. Там ще уточним детайли за доставката, а наградата ще пристигне за сметка на организаторите, до посочения от победителя адрес.

10-те епизода на първия сезон на авторската продукция на Cartoon Network „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ се излъчиха всеки ден от 17:30 часа с премиера още на 15.01.2018г. 

На официалната страницата на телевизията ви очаква интерактивна игра, пълна с чудесийки. Включвайте се бързи тук (страницата е на български език): http://ivandoehub.cartoonnetwork.bg/home/

И нека споделянето и отбелязването да започне СЕГА!

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here