Екипът на  новия български филм „Воевода“ стартира съревнование за най-красиви, умело реставрирани и работещи АВТЕНТИЧНИ БАЛКАНСКИ ОРЪЖИЯ с дарове.

УСЛОВИЯ: Оръжието може да е хладно – ятаган, каракулак или огнестрелно преднопълнещо – пищов или пушка, кремъчни или капсулни. Балкански означава: български, албански, арнаутски, турски, изобщо – от балканите. Изпращайте минимум 2 снимки, максимум 4 снимки – от тях поне една в общ план, останалите – на характерни детайли от оръжието. Слагайте снимките като „отговор“ на ТОЗИ АЛБУМ в профила на филма във фейсбук!

Нямат право на участие: оръжия или хора, участвали във филма Воевода и роднини на журито и екипа.

ДАРОВЕ: На първите 5 оръжия – разкошен календар Български Корени, предоставен от издателство BOGARA и сдружение Хайдути. За първите 3 оръжия- двойни покани за червен килим и гала-премиерата на филма ВОЕВОДА на 11.01.2017. А собственика на най-впечатляващото оръжие освен горните дарове получава и двойна покана за Партито в София Лайф Клуб след Премиерата, с актьорите, екипа и официалните гости, където ще свирят КАЙНО ЙЕСНО СЛОНЦЕ, чиято извънземна музика е вече във Филма. И независимо от журито: оръжието, събрало най-много лайкове ТУК, ще получи ВСИЧКО: и покани за Премиерата на Филма Воевода, и покана за партито и концерта, и календара!

Споделяйте с онези, които поддържат огъня!

СРОК: 31 декември 2016
ОБЯВЯВАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ: 5 януари 2017

ЖУРИ: Танас Гаврилов, бай Михал, Иван Гърбача от сдружение Хайдути и историка Симеон Цветков, от Традиция, консултант по история на филма.

Късмет на всички. Гледаме „Вовода“ от 13.01.2017г. само в кината. Разпространява ЛЕНТА!

Вашият коментар