Фенове на Хари Потър отбелязват издаването на осмата история на български с флашмоб в центъра на София! 

Издателство „Егмонт“ кани всички почитатели на поредицата да отпразнуват заедно излизането на „Хари Потър и Прокълнатото дете“ в навечерието на премиерата!  

14520394_10154380790905380_5566867655218894428_nСъбитието ще се проведе на 12 октомври, сряда, от 18.15 ч. пред книжен център „Гринуич“, където феновете ще имат възможността да си припомнят приключенията на Хари и да отпразнуват излизането на дългоочакваната осма история за вълшебническия свят на българския пазар. От издателство „Егмонт“ са приготвили магически изненади и награди, а онези, които искат да бъдат сред първите, които ще се сдобият с българското издание на книгата ХАРИ ПОТЪР И ПРОКЪЛНАТОТО ДЕТЕ, ще могат да го направят точно в полунощ в книжен център „Гринуич“.

От издателството призовават почитателите на книгите на Дж. К. Роулинг да застанат облечени като любим герой от поредицата на централно място на улица „Витоша“ в 18 ч. преди официалното събитие и да прочетат любим свой откъс от поредицата за Хари Потър пред очите на нищо неподозиращите минувачи под мотото „Сподели магията“.

Линк към събитието във фейсбук:

https://www.facebook.com/events/184376495303961/ 

cover-10001473340582За книгата:

Осмата история.

Деветнайсет години по-късно.

Животът на Хари Потър никога не е бил лесен – особено сега, когато вече е претоварен с работа служител на Министерството на магията, съпруг и баща на трима ученици.

Докато Хари се бори с миналото си, което все още го преследва, неговият най-малък син Албус се опитва да приеме тежестта на семейно наследство, което никога не е искал. Докато минало и настояще застрашително се сливат, баща и син ще научат неудобната истина, че тъмнината често идва от най-неочаквани места.

Базирана на оригинална нова история от Дж. К. Роулинг, Джон Тифани и Джак Торн, Хари Потър и Прокълнатото дете е пиеса на Джак Торн. Това е и осмата история за „момчето магьосник“ и първата, представена официално на сцена. Това специално предварително издание на сценария прави продължението на приключенията на Хари Потър, неговото семейство и приятели достъпно за читателите навсякъде веднага след световната премиера на пиесата в лондонския театър „Уест Енд“ на 30 юли 2016 г.

Вашият коментар