Fozzie, 27.09 (петък), Back Stage Club

DJ Fozzi е класикът на фрийстайл сетовете, който от години проповядва равенство между стиловете в по-добрите клубове като с лекота миксира несъвместими парчета, носещи обаче гарантирано силен вайб.

Досега е ремиксирал по-смилената българска музика, като едни от най-запомнящите му работи е ремикс на парче на Gravity Co, който бандата включи в албума си Mixed Up. Ако те гони носталгия по онези партита, които предлагаше нощна София малко след 2000-та това е твоята вечер. Приятен ъндърграунд, страст към пънка и рокенрола и достатъчно опит зад пулта, за да не остава нито капка колебание кои са правилните съставки на една по-добра нощ.

 Vajarov & Paci Pac Pac, 28.09 (събота), Back Stage Club

vajarov&paciVajarov & Paci Pac Pac станаха едни от основните герои на софийския нощен живот през последната година. За партитата им, по време на които господстват new wave, electro и synthpop се носят легенди, а слуховете, че събират едни от най-атрактивните хора от артистичните среди на столицата не са никак преувеличени. Музиката, която двойката селектират тръгва от Depeche mode, за да стигне до Disclosure или нови контракултурни банди като Die Antwoord. 

Този път вечерта ще мине под знака на synthpop-а. Ето защо Depeche mode отново са основната нишка. В допълнение сетът им включва още нови и популярни банди банди в жанра като Cut Copy, Crystal Castles, Grimes и др.  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here