Paramount Pictures и Skydance Media избраха Клайв Оуен да се присъедни към предстоящият им „Gemini Man“. Научнофантастичният трилър е режисиран от носителят на Оскар за най-добър режисьор, за работата си по „Планината Броукбек“ Анг Лий, а в главната роля гледаме номинираният за Оскар за изпълнението си в „Али“ Уил Смит, който ще видим в двойна роля. Историята е дело на Дейвид Бениоф (един от създателите на сериала „Игра на тронове“). Историята:

Възрастен NSA агент, който се опитва да се пенсионира, но е маркиран за да бъде убит. Той научава, че мъжът, който се опитва да го убие, е по-млад клонинг на самият него.

Ролята на Клайв Оуен е описана, като АНТАГОНИСТ, но няма НИКАКВА друга информация за нея.

Правата за Gemini Man са закупени от Skydance и продукцията е в развитие за вече две десетилетия. Продуцент е Джери Брукхаймър („Карибски пирати“).

Gemini Man е бил подготвян от Дисни през 1997г. , като историята им е подхвърлена от Дарън Лемки, но не са успели да го направят, защото визуалните ефекати не са били готови, за да може един и същи актьор да изиграе и двете роли. Множество промени по сценария и в даден момент покойният Тони Скот на режисьорския стол.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here