robokopНа 07.02.2014г. една легенда ще възкръсне! „Робокоп“ е залегнал в модерната поп култура, като един от ключовите герои на отминалото столетие. Сега с нова сила, модерния визуални ефекти, силен актьорски състав и много екшън, футуристичната история се възражда на голям екран по непоказван до сега начин. Ние с разпространителите на филма от ФОРУМ ФИЛМ не можахме да подминем събитието и сътворихме подобаваща инициатива! 

Играта ни е позиционирана на адрес: www.robocop.cinebum.eu

Там ви очаква специалното видео. Изгледайте го, открийте липсващия елемент, регистрирайте се и приберете оригинални „РОБОКОП“ награди, любезно предоставени от Форум Филм България. А те са:

Инициативата стартира днес (31.01.2014г.) и ще продължи до 14.02.2014г.

Гледайте „РОБОКОП“ от 07.02.2014г. само в кината! разпространява ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ! 

 

Отново в Детройт, но през 2028 г. Алекс Мърфи (Джоуел Кинаман) е любящ съпруг, баща и безупречно ченге, което дава най-доброто от себе си, за да ограничи престъпността и корупцията в града. След като е критично ранен по време на изпълнение на служебния си дълг, мултинационалният конгломерат и център на роботизираните технологии OmniCorp, решава да използва забележителните си възможности и познания, за да спаси живота му и да го превърне в изключителен полицай – получовек-полуробот.
OmniCorp произвеждат дронове – безпилотни апарати, които не само печелят американските войни по света, но и носят милиони долари на компанията. Намирайки идеална възможност в спасяването на Алекс Мърфи, управата на корпорацията решава, че е настъпило времето тези технологии да навлязат и в живота на обикновените американци. Докато в OmniCorp вече си представят по един Робокоп във всеки град и пресмятат милиардите приходи на техните акционери, пропускат да включат в сметките си, че в машината все още живее човек, чиято мисия е да брани справедливостта.

 Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
rsz_igri_logo  razdavalnik twifun-bg copy
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
utro  546425_503883632955131_2049661495_n
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
earlyspring_logo    
like-us-on-facebook