Звездата от Хари Потър, Даниел Радклиф, реагира на скандалите около избора на Джони Деп за ролята на Гилбърт Гриндълоу в предстоящия spin-off филм „Фантастични животни: Прстъпленията на Гриндълоу.

Радклиф бе помолен за коментар върху избора на Джони Деп да поеме тази роля СЛЕД обвиненията в насилие от бившата му жена Амбър Хърд. Сценариста Джей Кей Роулинг, режисьора Дейвид Йейтс и студиото Уорнър Брос пуснаха изявления, в които защитиха избора. Много фенове обаче се обърнаха с яростни реакции в това отношение.

Много ми е трудно да кажа. Тези хора ми дадоха страхотен старт в живота и прекрасна работа. Мога да разбера защо хората са разочаровани от избора. Не казвам нищо, което някой вече не е казал. Но ще направя една странна аналогия. Дори в NFL има играчи, които биват арестувани, че са пушили марихуана. Поведението на други хора отива далеч отвъд това и то е толерирано, защото са известни. Това, което помня, е че имахме момче, което бе премахнато от филма заради марихуана, а деянието на Джони е далеч по-голямо от това.

Радлиф говори за актьора Джейми Уайлет, който игра ролята на побойника от Хогуортс Винсънт Крабъл. След 6 филма Уайлът бе премахнат от двата филма по финалната книга, защото бе арестуван за притежание на 10 растения с марихуана през 2009г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here