Independent_Distributor_364Хербалайф направи опит за поставяне на рекорд на GUINNESS WORLD RECORDS ® за най-много участници във високоинтензивна интервална тренировка в рамките на 24 часа

Събитието се проведе на множество локации по целия свят в 82 страни, за да популяризира здравословния и активен начин на живот и да отбележи 35-годишнината на компанията

Хербалайф, (NYSE: HLF), световна компания за хранене, ще подкрепи своите членове в опит за поставяне на нов световен рекорд на GUINNESS WORLD RECORDS® за най-много участници във високоинтензивна интервална тренировка в рамките на 24 часа.

Към инициативата ще се присъединят общо 82 държави, сред които и България. Хиляди независими членове на Хербалайф, заедно със своите клиенти, приятели и семейства, ще организират тренировки в местните клубове за здравословен начин на живот, паркове и публични места.

У нас, в опита за поставяне на рекорд на Гинес, се включиха над 500 човека от различни градове в страната. Сред тях са София, Варна, Велико Търново, Стара Загора, Нова Загора, Благоевград и други.

Тренировките в цял свят започнаха в 9:00 ч. сутринта на 7 март в съответното местно време, стартирайки от Оукланд (Нова Зеландия). В събитието ще участват много азиатски държави, сред които Китай, Камбоджа, Малайзия, Южна Корея стигайки до европейските Русия, Италия, Норвегия, Турция, Румъния и разбира се – България. В САЩ домакини на инициативата ще са над 150 населени места, а в Южна Америка най-активни ще бъдат участниците в Пуерто Рико и Мексико.

Освен да промотира активния и балансиран начин на живот, друга основна цел на мащабната инициатива е да набере средства за Фондация „Семейство Хербалайф“ и програмата Casa Herbalife. Тя се подкрепя и финансира от повече от 100 здравни и хранителни програми по света за деца в риск и лошо финансово положение в рискови райони.

 „Опитът на Хербалайф да постави рекорд на GUINNESS WORLD RECORDS® беше създаден с цел да популяризира важността от водене на активен начин на живот“, сподели Майкъл Джонсън, Председател и Главен изпълнителен директор на Хербалайф. „Надяваме се, че нашата тренировка ще вдъхнови общности по целия свят да се упражняват и да зареждат телата си със здравословна храна. Опитът за световен рекорд демонстрира нашата готовност за организиране на смели инициативи, които вдъхновяват хората да подобрят живота си чрез упражнения и правилно хранене.“

Събитията отбелязаха и 35-годишнината на Хербалайф. Участниците имаха възможност да споделят информация за преживяното в социалните мрежи с хаштаг #WorldWorkout. За повече информация, посетете WorldRecordWorkout.com.

 

ЗА ХЕРБАЛАЙФ

Хербалайф е световна компания за хранене, която променя живота на хората със страхотни продукти от 1980 г. Нашите продукти за хранене, контрол на теглото, енергия и фитнес и лична грижа са налични само чрез нашите Независими Членове на Хербалайф в повече от 90 страни. Ние сме отдадени на това да се борим със световната епидемия от затлъстяване като предлагаме висококачествени продукти, персонално проследяване с Член на Хербалайф и общност, която вдъхновява клиенти да живеят здравословен и активен начин на живот.

Ние подкрепяме фондация „Семейство Хербалайф“  (HFF) и програмите Casa Herbalife, които помагат да осигурим добро хранене на деца в нужда. Ние също така спонсорираме над 250 спортисти, отбори и събития на световно ниво, включително Кристиано Роналдо, LA Galaxy и шампиони в много други спортове.

Компанията има над 7 400 служителя по цял свят и акциите ѝ се търгуват на нюйоркската стокова борса (NYSE:HLF) с нетни продажби от 4.8 млрд. долара за 2013 г.

За да научите повече, посетете iamherbalife.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here