Anna_Cover.inddЩе открие ли Ана истинската любов в града на светлината?

„Целувка за Ана” от Стефъни Пъркинс е най-новото предложение в кампанията BRAVO ПРЕПОРЪЧВА. Романът ще откриете от днес, 18 септември във вестникарските павилиони заедно със списание БРАВО на специална цена от 6,99 лв. (без списание).

Досега в кампанията на водещото тийн списание в България са включени автобиографията на най-харесвания член на групата One Direction „Хари” от Алис Монтогомъри, суперпопулярните антиутопии „Дивергенти” от Вероника Рот, „Чисти” от Джулиана Багът и „Пепел” от Илса Бик, както и трите книги в поредицата „Саванти” – „Скай”, „Феникс” и „Кристал”. Следващата книга в кампанията ще откриете от 2 октомври във вестникарските павилиони отново със списание БРАВО.

Научете повече за „Целувка за Ана”

Целувка за Ана

Книгата

Една година в Париж? Звучи божествено. В действителност, обаче, 17-годишната Ана от Атланта не е очарована от перспективата да учи в гимназия толкова далеч от дома. Заради странната прищявка на баща си, тя трябва да зареже работата в киносалона, която й харесва, да не говорим за приятелите си и момчето, по което си пада. И въпреки че дори не говори френски, скоро Ана се научава да цени живота във Франция – ароматното кафе, криволичещите улички, великолепните сгради… и умопомрачително привлекателния Етиен Сен Клер. Той й показва колко красив може да бъде Париж и се превръща в най-добрия й приятел. Но колкото повече приятелството им ги сплотява, толкова по-несигурни стават те в чувствата си. И не само,защото Етиен е вече зает – ако трябва да сме честни, Ана също е. Но в града на светлините мечтите намират начин да се сбъднат… Дали Ана ще получи своята дългоочаквана парижка целувка?

Авторът

Стефъни Пъркинс е родена в Южна Каролина, израства в Аризона, дипломира се в университети в Сан Франциско и Атланта, а днес живее в планините на Ашвил, Северна Каролина заедно със съпруга си и котарак на име Г-н Тъмнъс. Тя е автор на романи за тийнейджъри и възрастни (които не се страхуват да си признаят, че тийн книгите са страхотни). Споделя, че работата й винаги е била свързана с книги – първо като консултант в книжарница, после като библиотекар, а днес като писател.

Повече за Стефъни Пъркинс ще откриете в сайта й на адрес http://www.stephanieperkins.com

Отзивите

„Целувка за Ана” е международен бестселър, който се нарежда в класацията за най-добри тийн книги на NPR за 2010 и заема 53-о място в класацията 100-те най-добри тийн книги на всички времена, отново на NPR. Романът е финалист на наградата Cybils за 2011 година, присъства и в листата за най-добра художествена литература на YALSA за 2012 г. „Дебютът на Пъркинс, предаден чрез симпатичния, интроспективен глас на Ана, е увлекателно и приятно четиво”, коментират от BOOKLIST. „Интелигентен диалог, свежи герои и интересно преплетени взаимоотношения… автор, който съчетава по елегантен начин романтиката с реалността”, пишат в KIRKUS. Убедете се и вие.

***

EГМОНТ България е водещо издателство за книги и списания в България, част от скандинавската медийна група ЕГМОНТ, лидер на пазара за детска и тийн литература.
Сред основните партньори на компанията са авторитетни издатели като Disney, Mattel, National Geographic, Warner Bros., Scholastic и Bauer.
ЕГМОНТ БЪЛГАРИЯ е издател на утвърдени и нашумели автори като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Стефани Майър, Рик Риърдън и Джон Грийн.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here