Марвел някак правят всичко да изглежда лесно. Да- те плануват тези неща предварително и правят стратегически ходове за това как да подходят към техния свят и филмите им. Но това вече не е честно. Едва два месеца и две седмици след като унищожиха боксофиса с „Черната пантера“, те ще върнат героя за изключително важна роля в най-големият им филм до момента- „Отмъстителите: Война без край“. Освен това Чадуик Босеман не е единственият от филма, който ще се завърне. Той ще доведе всички любими герои от Уаканда, за да помагат във войната.

Имаме световен проблем с Танос, проблем… който повлиява върху всеки на Земята. Уаканда е част от планетата и очевидно сме достатъчно напреднали, че да можем да помогнем в тази ситуация. За това и биваме потърсени.- споделя Босеман в типичния си акцент на жител на Уаканда

В определен момент Отмъстителите идват в Уаканда поради няколко причини: The Vision и неговите рани, надеждата им да се изправят за последен път срещу разбеснелия се Танос насред най-технологично напредналото място на планетата.

Определено ще разберете коя е причината. Ще стане ясно, кои са някои от нещата, които ние можем да правим а те не.- допълва Босеман за причината, поради която Уаканда е избрана за мястото на тази епична битка.

Когато екипът на Капитан Америка се подготвя да дойде в държавата витае някакво безпокойство във въздуха. Приятелите и съветниците на Т’Чала го питат дали да ги пуснат да влязат. Дали е сигурен за това? Но нашият герой е поставил различията с тях от „Първият отмъстител: Войната на героите“ настрани и е успял да види голямата картинка. Когато Отмъстителите пристигат се оказва, че още герой са на път да се присъединят към купона- говорещо миещо мече на име Рокет и мрачно дърво-юноша… на име Грут. 

Но колко трудно е да балансираш тонът на всички тези герой заедно?

Това е интересен въпрос. Много е трудно да направиш подобен филм, трябва да обърнеш внимание на „усещането“ за всеки от героите. Хубавото на ситуацията е, че ги виждате в моя свят. Интересно е да ги видим как навлизат в нашето въздушно пространство- това не се вижда всеки ден. За нас е важно да не забравим усещането от Уаканда. Героите наистина ще се опитат да се напаснат към нас. Това ще бъде забавната част от филма. – споделя Босеман.

А по отношение на влизането на Пазителите на галактиката в неговото кралство Чадуик Босеман някак започва внимателно да подбира думите си.

Очевидно има сблъсък. Всичко това е един сблъсък, но не е задължително да бъде конфликт между нас. Това е един емоционален, психологически и социален сблъсък.

Когато всички се събират заедно има едно единствено нещо в полезрението им- Танос. Босеман споделя, че няма много личен мотив в битката между Черната пантера и титанът, но присъствието му е достатъчно за да подпомогне най-големият екип виждан някога на екран. Танос ще има проблеми, защото най-смелите герои на Земята ще получат ъпгрейд в Уаканда.

„Отмъстителите: Война без край“ дебютира по родните екрани от 27.04.2018г. Разпространява за България- Форум Филм.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here