Остават точно 3 месеца и 2 седмици до премиерата на така очаквания филм за „Миньоните“. И докато чакаме да измине това време, решихме да споделим с Вас, част от различните, забавни и доста сполучливи превъплъщения на веселите миньони. Отделено е известно време и труд, за да добият такъв реалистичен вид. Ще може да им се порадвате в галериите по-долу..

Ще споделим и малко информация относно предстоящия филм за „Миньоните“:

„Историята на Universal Pictures и Illumination МИНЬОНИТЕ започва от зората на времето. В началото миньоните са едноклетъчни жълти организми и еволюират през вековете, като непрестанно служат на възможно най-проклетите господари. И тъй като не успяват да задържат тези си господари – от Тиранозавър Рекс до Наполеон, накрая миньоните остават без господар, на когото да служат и изпадат в дълбока депресия.
Ала един миньон на име Кевин има план и заедно с тийнейджъра бунтовник Стюарт и сладкия малък Боб поема по света, за да намери нов проклет шеф, който събратята му да следват.
Тримата тръгват на вълнуващо пътешествие, което накрая ги довежда до следващия им евентуален господар – Скарлет Оувъркил (носителката на „Оскар“ Сандра Бълок) – първият в света суперзлодей от женски пол. Пътуват от ледената Антарктида до Ню Йорк от 60-те години на 20-и век и стигат до съвременния Лондон, където се сблъскват с най-голямото си предизвикателство до този момент: спасяването на цялото население от миньони… от унищожение.“

Тук е и най-новият трейлър на филма:

Иии останалата част от превъплъщенията:

Премиерата на „Миньоните“ е насрочена за 10 юли 2015г. на 2D и 3D. Разпространител – Форум Филм България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here