четирите продължения на Аватар Източник: BBC

Според BBC News вече са ясни имената на четирите продължения на Аватар на режисьора Джеймс Камерън. Първият филм излезе през 2009г. и продължава да бъде най-касовия филм за всички времена, далеч задминаващ приходите на втория в класацията. За съжаление на Fox им отне много повече време, от колкото им се искаше, за да се започне работата по 4-те продължения. Това вече е факт и много детайли са на лице.

Според информацията на BBC, Камрън НЯМА да поставя цифра в заглавието. Четирите продължения ще се казват съответно на техния хронологичен ред: „Аватар: The way of the Water„, „Аватар: The Seeb Bearer“, „Аватар: The Tulkun Rider“ и „Аватар: Quest for Eywa“. Част от тези заглавия остават мистерия, но други имат смисъл, базирайки се на знанията ни за плановете на Джеймс Камерън. Знаем, че Аватар 2 и 3 ще включват много вода. Те ще изследват океаните на Пандора. The Way of Water е в пряко отношение с това. четирите продължения на Аватарчетирите продължения на Аватар

Връзки и спекулации четирите продължения на Аватар

Кейт Уинслет (която вече е работила с Камерън по Титаник преди 22 години) е част от актьорите и героинята и е от водните хора. Възможно ли е The Seed Bearer да бъде свързано с героинята и? Всички знаем към какво ще бъде куестът в Quest for Eywa. Единственото божество за местните Нави, които обитават Пандора е Ейуа. Това вече го знаем от първия филм. Тотално без аналог и предположения е The Tulkun rider. Въпреки мистерията зад заглавията- ъпдейта е изключителен.

Според BBC информацията идва от официални документи за продълженията. В тях имената фигурират без и с името Аватар пред тях. Камерън НЕ Е искал да нарече продължението просто Аватар 2, защото героят на Сам Уортингтън вече не е Аватар от края на първия филм. Но след сливането на Fox и Disney е повече от сигурно, че Disney ще настояват за това, за лесно разпознаване на бранда.

Сигърни Уивър вече разкри, че снимките по Аватар 2 и 3 са приключили. Екипа вече е в началото на работата по Аватар 4 и 5. Премиерата на Аватар: The way of the water е насрочена за 18.12.2020г. четирите продължения на Аватар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here