chstkataЕдинственото заглавия въплащаващо в себе си напрежение и извратено задоволство това лято, „Чистката: Анархия“ вече върлува по родните кина. Премиерата бе миналия петък. Големият бум мина, така че е време да изпратим 5-ма от вас, да заведат своите приатели в спокойния салон, на силно обезпокоителния филм……

Инициативата ни „Чистката: Анархия“ приключи и е време да обявим победителите в нея, които отиват на прожекция на филма в избрано от тях кино. Инициативата е организирана с любезното съдействие и подкрепа на официалния разпространител на „Чистката: Анархия“ за страната- Форум Филм България.

Инициативата ни бе позиционирана тук:

www.chistkata.cinebum.eu

Там ви питахме кой от тримата герои, НЕ участва в инетрвютата от филма, които бяхме разположили на страницата на играта.

Anarchy (4)

Всички посочили Емануел Хауъл се регистрираха успешно и участваха в разпределението на наградите, а жребият определи те да отидат при:

1) Павел Петров- който ще заведе свой приятел на филма в CINEMA CITY в Mall of Sofia

2) Мартин Духовников- който ще заведе свой приятел на прожекция на филма в CINEMA CITY гр. Пловдив

3) Мария Беженар- която ще заведе свой приятел на прожекцията на филма в CINEMA CITY гр. Бургас

4) Ивайло Янакиев- който ще заведе свой приятел на прожекция на филма в CINEMA CITY гр Русе

5) Васил Арнаудов- който ще заведе свой приятел на прожекция на филма в CINEMA CITY гр Пловдив

ЧЕСТИТО! Всички победители ще могат да получат наградите си на касата на съответното кино, което са посочили при регистрацията, срещу документ за самоличност, считано от 25.07.2014г. в срок от 7 календарни дни.

„Чистката: Анархия“ е вече в кино салоните в цялата страна. Разпространява Форум Филм България.

Новите Бащи основатели на Америка ви канят да отпразнуваме годишната Чистка. Заедно със сценариста, режисьор и продуцент Джеймс Де Монако в създаването на следващата глава на трилъра участват отново Джейсън Блъм от Блъмхаус Пръдъкшънс (поредиците „Паранормална активност“ и „Коварен капан“), заедно със Себастиен Курт Льомерсие („Нападение над участък 13“, „Четирима любовници“) и съдружниците от Платинъм Дюнс Майкъл Бей („Кръв и пот“, поредицата „Трансформъри“), Брад Фулър („Ужасът в Амитивил“, „Кошмари на Елм Стрийт“) и Андрю Форм („Тексаско клане“, „Петък 13-и“.

Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
rsz_igri_logo razdavalnik twifun-bg copy
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
utro 546425_503883632955131_2049661495_n
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
igraite igraite
like-us-on-facebook like-us-on-facebook