landscape-1459858342-negan-line-up-the-walking-deadДобре знаете, че ако не сте up to date с „Живите мъртви“ не трябва да четете НИЩО за сериала. Дори една снимка, дори една дума, могат да ви прецакат цял епизод (за да не кажа цял сезон). Докато наваксвах с отминалите созони попаднах на снимка онлайн, която бе от един от последните епизоди на сезон 6. Хора тичат в полета. Повяврайте ми исках да я изгоря след това. На нея видях 4-ма герои, които очевидно са живи до тогава. През всички останали сезони, докато бяха на косъм от смъртта тръпката ми замина. За това, ако не сте наваксали- СПРЕТЕ да четете!

Още с премиерата на последния епизод на сезон 6 в началото на април, спекулациите заваляха. Запознахме се със злодея Нийгън. И станахме свидетели на епичната сцена с убийството. За заклетите фенове на поредицата е ясно от комиксите самоличността на жертвата. В сериала виждаме убийството през очите на жертвата и нейната самоличност остава неясна. Спекулациите взривиха виртуалното пространство. Но нека да разсеем малко от тях.

В комиксите тази сцена е последна за Глен.  Той е жертвата на Нийгън. И смъртта му е брутална. Справка:

Спекулациите са, че НЯМА КАК шоуто да запази тази сюжетна линия, защото би била прекалено очевидна. Все пак в комиксите Андреа а жива до настоящото издание а в сериала, тя приключи участието си още в трети сезон. И все пак, вижте какво сподели в Comedy Central’s @Midnight много, много преди премиерата на епизода. 

 

Споделете мнението си в коментарите по-долу. Мислите ли, че е възможно да изберат и убият ДРУГ главен герой?

Вашият коментар