Чудовищна ваканция с оригинални наградиМалки и пораснали деца, Чудовищна ваканция с оригинални награди

Време е да отправим поглед към една неочаквана ваканция това лято. „Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция“ е почти на прага ни. Очарователната анимация влиза в родните екрани от този петък, 13.07.2018г. (петък 13-ти, а?! 🙂Чудовищна ваканция с оригинални награди

За премиерата официалния разпространител на филма за територията на България- Александра Филмс- подбра три страхотни тениски, които ще станат притежание на участниците в играта. А нея, както традицията повелява, сме поставили в нашия фейсбук профил. Постът се намира тук:

ИГРА „Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция“Чудовищна ваканция с оригинални награди

От вас очакваме да споделите поста ПУБЛИЧНО на стената си и да отбележите в коментар своето чудовище от лятната ваканция! Започваме днес (09.07.2018г.) и ще приключим на 16.07.2018г. Още същия ден ще изтеглим и обявим победителите.

Припомняме, че всички награди, ще бъдат доставени до посочен от победителите адрес, за сметка на www.cineboom.eu!Чудовищна ваканция с оригинални награди

Хотел Трансилвания 3: Чудовищна ваканция“ дебютира този петък, благодарение на Александра Филмс. Не го пропускайте!

Денис, внукът на Дракула вече е пораснал вампир и нещата за Хотел Трансилвания не могат да бъдат по-добри. Докато един ден, алчен милиардер не решава, че ще събори хотела, за да построи свои собствен курорт на негово място. Цялото семейство на Дракула ще трябва да направи всичко по силите си, това да не се случи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here