Очаквайте на 8 юли от издателство „Слънце“ допечатките на две книги от поредицата „Пътувай и обичай“!
Banner-Patuvai-Obichai
Obqd-v-Parij-cover1–––––- Обяд в Париж, Елизабет Бард
 
Елегантна любовна история, пропита с хумор и парижко настроение, „овкусена“ с прекрасни рецепти. 
 
Елизабет е американска журналистка, която работи в Лондон. Запознава се на конференция с бъдещият си съпруг Гуендал – инженер от Бретан. И започва вълнуваща интернет връзка. Елизабет успява да си намери причина за пътуване до Париж. Нетипично за нея самата, защото тя се определя като скромна романтичка, тя се отзовава в леглото с Гуендал почти на първата среща. Почти, защото всичко се случва преди финалното кафе…


1000Venciq-cover1–––––- Хиляда дни във Венеция, Марлена де Бласи
 
Изпълнена с храните и ароматите на Италия, „Хиляда дни във Венеция“ е истинската история на една жена, влюбила се и в един мъж, и в един град.  
 
Когато Фернандо забелязва Марлена в едно венецианско кафене, той вярва, че е намерил „единствената“. Марлена не е толкова сигурна. Разведена американска журналистка, гурме-специалист и сомелиер, пристига в Италия по работа. Вярва, че е доволна от живота си. Но няколко месеца след запознанството с Фернандо тя продава къщата си в Сейнт Луис, напуска работа, раздава повечето си вещи, взема си довиждане с двете си пораснали деца и се премества във Венеция, за да се омъжи за „непознатия“, както сама нарича Фернандо.

Вашият коментар