Преди седмица ви показахме първите 5 идеи от „Междузвездни войни: Последните джедаи“, които в процеса на работа постепенно са отпадали или са били заменяни. Ако сте пропуснали тази публикация, може да наваксате от тук!

5) Skiff-ът на Люк и Сокола във водата

Това да видим Хилядолетния Сокол под водата е нещо, с което art департамента на продукцията са си поиграли още в „Силата се пробужда“. Има интересен кадър в който кораба се пълни с вода дори, леко потопен в морето вече. Skiff-ът на Люк прилича на един от онези, с които Джаба превозваше своите поданици в Завръщането на Джедаите.

4) Атаката на ордите AT-AT при островът Anch-To

 

Друго нещо, което никога не сме очаквали да видим е AT-AT под водата. И не едно а цяла орда. Някой е направил концептуална рисунка за нощна атака над островът Анч Тоу. Виждаме тежко въоръжените AT-AT, кораба на Кило Рен и бойни коражи, летящи ниско над водата. Имало е концепция на огромен носач на „ходещи единици“, както и паякоподобен носач с 16 до 22 крака, но това се е оказало прекалено сложно, за да бъде визуално запаметено от зрителя.

3) Бойния ситски дух

Това е нещо, което феновете са искали да видят от много време. Как изглежда Сит в живота след смъртта? Би ли могъл да се бори с мъртъв джедай, дори там? Една концептуална рисунка показва сенчеста фигура зад Люк, който медитира в храма. Може би бързата смърт на Сноук в „Последните джедаи“ ще доведе до битка меджу него и духът на Люк в епизод 9?

2) Музикалният момент за разбивачът на кодове

Разбивачът на кодове, който във филма се изпълнява от Джъстин Терокс, е имал много по-голяма роля, както и предистория за това, което е правел на Канто Байт. Изглежда е отишъл да краде бижута от бандит с прозвището Касапинът от Брикс. Първоналното представяне на героя е било с музикален момент на екзотично пиано, а извънземна е пяла върху музиката. Фин и Роуз са последвали Разбивачът на кодове по покривите на къщите за да му помогнат да открадне бижутата, но биват заловени от полицията. Доста силна история за герой, който приключва имайки толкова малко въздействие върху случващото се. Надяваме се и разбивачът на кодове и DJ да се върнат в епизод 9 и да имат много по-голямо участие.

1)Фин и Роуз на борда на кораба The Supremacy

Имало е много повече с Роуз и Фин и DJ, както и тяхното промъкване на борда на The Supremacy. Някои от тях може и да се появят в Blu-ray изданието, под формата на изтрити сцени. Има сцена, в която те крадат дрехите си от офицери на първия ред (а не ги намират в пералното помещение). Имало е и сцена, в която попадат на обичайна, бюрократична зона със служител-дрон от първия ред. Това е голяма, подобна на куб стая, което ни дава възможност да видим по-тривиалната страна на организацията на лошите. Това е следвано от сцена, в която тримата са преследвани от Фазма по един мост, а една дори още по-голяма битка с бластери стартира.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here