Касетите бяха едва началото. Хит поредицата 13 причини защо се завръща по Netflix в петък, 18.05.2018г. Вижте обявяването на премиерната с това зрелищно видео в плеъра, в дъното на публикацията. 13 причини защо- сезон 2 13 причини защо- сезон 2

13 причини защо, сезон 2 стартира след смъртта  на Хана и поемането на нашите герои по пътят на изцелението и възстановяването. Liberty High се подготвят да отидат на процес. Но някой е готов на всичко за да запази събитията около смъртта на Хана … в тайна. Поредица от зловещи снимки водят Клей и съучениците му до разгадаване на влудяваща тайна и конспирация, за нейното покриване.

При подготвянето за 13 причини защо- сезон 2

В подготовката за старта на сезон 2 предстои да бъдат добавени нови ресурси към 13ReasonsWhy.info. Те включват обновен наръчник за дискутиране и нова дискусионна поредица. Тя представлява поредица от видеа, в която актьорите говорят за чувствителни теми от сериала- побойници, сексуални посегателства, употреба на наркотици.

Сериала е базиран на хит поредицата на Джей Ашър и е оригинална хрумка на Netflix. Той проследява Клей Дженсън (Дилън Минет), който се връща от училище у дома, за да намери мистериозна кутия с написано неговото име отгоре. Тя го чака на верандата му.  В нея има аудио касети, записани от Хана Бейкър- негова съученичка и момиче… по което си пада. Тя се е самоубила преди 2 седмици. На касетите  Хана обяснява, че има 13 причини защо е сложила край на живота си. Дали Клей ще бъде една от тях?

13 причини защо е дело на изпълнителните продуценти Селена Гомез, Том Макарти, Брайън Йорки, Джой Горман и Кристел Лайбин.

 

Любопитна информация за всички продукции на Netflix може да следите в специалната им секция при нас .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here