Изключителната тийн поредица „13 reasons why“ на streaming платформата Netflix разбуни сериозно духовете с премиерата си по-рано тази година. Снимките на официално одобрения сезон 2, вече започнаха. Първи кадри от площадката вече са онлайн и може да видите в галерията по-долу. Изпълнителният продуцент на поредицата Селена Гомез публикува дори първи тийзър-трейлър за предстоящите събития.

Their story isn’t over. Season 2 of #13ReasonsWhy is coming.

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez) на

Ето и първи кадри от снимачната площадка:

House from Netflix series, 13 Reasons Why. 2 blocks from my house. Good thing I have a driveway to park in, no parking all up and down the street. . . . . #marincounty #sanrafael #film #house #bungalow #showbiz #13reasonswhy

Публикация, споделена от Gwen Deanne (@gwen_deanne) на

 

New picture from the shooting of 13RW: 2 season. #13reasonswhy #katherinelangford #dylanminnette

Публикация, споделена от Thirteen Reasons Why (@13reasonswhys) на

Смъртта на Хана Бейкър продължава да бъде основа сюжетна линия в новия сезон. Големият въпрос остава- има ли виновен? Училището може би? Ще има нови гледни точки върху познати събития, както и чисто нови такива. Ще видим много нови неща, попълващи интересни празнини в разбирането ни за това КОЯ е била Хана и какъв е бил животът и.
Ще виждаме Хана в спомени. Различни гледни точки към нейната история, през очите на съучениците и, ще я поддържат жива. И да- най-вероятно ще има възмездие за деянията на Брайс. Ще има възмездие за случката с Джесика. Ще има възмездие и за случката с Хана. Ще проследим завръщането на Джесика в училище и как тя ще се справя с последствията от събитието. Милиони жени по света минават през това, през което минава тя. Ще видим още и от Кейт Уолш (Оливия Бейкър- майката на Хана).

Алекс дали бе убит от Тайлър (онзи със снимките)? Или самоубийство?Или може би Алекс е жив? А дали Тайлър наистина планира клане в училището?

Всички онези малки финали които видяхме, водят до различни травми, на които сме станали свидетели- побойници, слуката с Джесика, случката с Хана. Всички те са свързани. На къде води всичко това и има ли светлина в тунела за тези хлапета? А дали ще видим Джеф отново?

Вземайки под внимание факта, че за поредиците на Netflix трябват около 12 месеца за да се напишат и заснемат, това означава, че можем да очакваме втория сезон през пролетта на 2018г.

Източник: popbuzz.com

 

 

Вашият коментар