Ако сте пропуснали предходните части, припомнете си ги тук: ЧАСТ ПЪРВА и ЧАСТ ВТОРА!

Трей Брайърс или Андре Лайън

Роденият на 19.07.1983г. Трей е родом от Канзас. Завършва училище в Джорджия. През 2011г. той завършва училището по драматични изкуства в Йейл. Неговишт дебют в телевизията е в сериала  All My Children по телевизия ABC,  а след това в тийнейджърския 90210. Преди да се заеме с ролята на Андре Лайън в ИМПЕРИЯ, той участва в критически одобрявания и награждаван СЕЛМА.

Андре Лайън е основна брънка в гръбнакът на Империята на баща си Лушъс.  Той е най- големия от тримата сина и е показал първи наченки на изключителната си интелигентност още като малък.  Завършва бизнес в училището Уортън, където се запознава и със съпругата си Ронда. Андре страда от биполярно разстройство, но е далеч по-фокусиран върху получаването на контрол върху Империя, от колкото върху своето психично здраве.

Джуси Смолет или Джамал Лайън

31 годишният актьор е истинският удар на серияла. Участвал във филми и сериали преди Империя, Джуси е музикант по душа, текстописец и изпълнител. Не отдавна пуска самостоятелен албум, който няма почти никакъв успех. През 2012г. участва в THE SKINY, който жъне успехи в LGBT обществото.  Джуси се явява 7 пъти на прослушване преди да получи ролята на Джамал Лайън в Империя. Той изпраща директно съобщение на Лий Даниелс в ИНСТАГРАМ: „Знам че получаваш непрекъснато такива съобщения, но АЗ СЪМ Джамал Лайън. Аз пиша музика, аз пея, аз съм актьор, аз пиша текстове.“. В деня в който очаква отговор, дали е одобрен, Джуси отива на плажа и се усамотява, където чака 4 часа и така и не получава обаждането, което ще промени живота му. Готов да си тръгне, той получава sms. Той е от Лий Даниелс и вътре пише: IT’S YOU!!! От там на сетне, следва здрава физическа подготовка, месеци на снимки, премиерата и 3 месеца по-късно Джуси Смолет е най- горещата звезда, която изпепелява телевизионния ефир. Той е на корицата на пролетното издание на списание UrbanLux , за мъже, той получи звукозаписен договор от компанията на Бионсе и Барбара Стрейзанд- Колубия Рекърдс.  На 09.03.2015г. в своето първо телевизионно интервю при Елън Дедженерис, Джуси Смолет така и не посмя да отговори на въпроса, който го атакува от премиерата на първия епизод на сериала- дали Джуси Смолет е гей, както и героя му Джамал. След шоуто, Джуси извика Елън на кратък разговор зад кулисите- където призна пред света, че в същност…. Е ТАКЪВ!

 Джамал Лайън е сърцето на историята в Империя. най- талантливият, най упоритият от тримата братя и любимецът на Куки. Нескрит гей и страдащ от невъзможността да бъде разбран от баща си- хомофоб, Джамал още от малък помни случката, в която баща му след като го вижда с един шал и едни „обувки“ го изхвърля в кофата за боклук. Той е единственият, който посещава майка си, през нейните 17 години в затвора. Той е единственият, който се осмелява да се изправи срещу Лушъс и да брани независимостта си, таланта си и любовта си. Джамал твори едни от най-добрите песни в сериала и ги изпълнява по начин, по който те изглеждат, като самостоятелни, завършени композиции, чиито живот може да продължи спокойно И ОТДЕЛНО от Империя. Истински емоционален и сърдечен вихър съпътства Джамал през целия първи сезон на Империя- баща- хомофоб, обсебваща майка, напускащ го приятел, нова любов, много вдъхновение и едно разкритие пред света по най- добрия начин, в най- точния момент.

Яз или Хаким Лайън

Пълното му име е Бришър Уай Герй. Родом е от Филаделфия, щата Пенсилвания. Но всички приятели го наричат просто Яз. Той е завършил Overbrook High School и в момента е едва на 21г.  За старт на своята обещаваща кариера е бил подгряващ изпълнител за много концерти на живо, включително е бил момчето на Джей Зи в Американски фестивал, подгрявал е за Fabolous и 2 Chanz. В момента излиза с млада дама, е екзотичното име Dijonnaise. Яз е работил в Пица Хът, като готвач.

Хаким е най- малкият от тримата сина на Лушъс и Куки Лайън.  Той е отчужден от майка си, когато е още бебе, Куки влиза за 17г. в затвора. Хаким израства под светлините на прожекторите, заради подема на кариерата на баща му още с неговото раждане. Заради работната етика на баща му и случката с майка му, Хаким и двамата му братя са отгледани от детегледачка на име Доти, която умира преди няколко години. Сега Хаким е вперил поглед към трона на баща си, като изпълнителен директор на Империя, а музикалните му заложби са основният катализатор за това, той да успее.

В следващата публикация ще ви запознаем с изключителните гост изпълнители и звезди в сериала, включващи Наоми Кембъл, Пати Лабел, Снуп Дог, Рита Ора, Мери Джей Блайдж, носителката на Оскар Дженифър Хъдсън, Естел, Къртни Лав и др.

6972257_G

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here