Четирите страхотни корици, на които виждаме актьорите от „Отряд самоубийци“, са само малка част от кадрите които са побрани в излизащият на 15 юли брой на американското списание Entertainment Weekly, а аз нямам търпение да Ви покажа всичко! Клик на снимката за по-голям размер:

suicide squad

Отляво надясно: Марго Роби (Харли Куин), Джаред Лето (Жокера), Кара Делевин (Вълшебница), Уил Смит (Дедшот), Джоел Кинаман (Рик Флад), Адам Бийч (Слипнот), Виола Дейвис (Аманда Уолър), Адеуале Акинуйе-Агбайе (Килър Крок), Джей Кортни (Капитан Бумеранг), Джей Ернандес (Ел Диабло), Карън Фукухара (Катана)

Нещото което най-много ме радва от тези корици, е тази на която виждаме Харли Куин и Жокера, защото в подобна поза, двамата герои са изобразени от Алекс Рос, на първата страница на комиксът от 1999 г. на “Batman: Harley Quinn”. Страхотен паралел.

jokah

Не мога да не добавя и това, че режисьорът на филма Дейвид Айер, не спира да  ме заинтригува повече и повече със съпоставките, които прави със страници от комиксите и филма. Една от последните такива, е това как изглежда Жокера в една от показаните сцени с него от трейлъра на филма. Ликът му е доста подобен на този от комикса на Скот Снайдер „Batman: Endgame“ от 2014 година, със същата тази обезобразена половина на лицето му.

joker

Но не си мислете, че до тук спират новите снимки от филма „Отряд самоубийци“, които за пръв път биват показани от Entertainment Weekly. Представям ви и 12 портретни фотографии на злодеите от филма, Аманда Уолър, Жокера и Вълшебница (персонаж за който още не се знае почти нищо):

Нови снимки и от самата снимачна площадка на филма, също бяха подбрани от списанието, като от тях няма да разбирате много подробности около сюжета, но той все пак излиза след по-малко от месец – на 5 август 2016г., така че остава доста малко докато всичко ни стане ясно:

Най-големият въпрос, който си задавам, не само аз, но и всички които очакват лентата, а най-вече и създателите на филма е, дали той ще оправдае очакванията (на критиката и във финансово отношение) или ще сподели съдбата на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“. Вие как мислите?

SUICIDESQUAD_Poster_BG

Сюжет: Те са най-лошите от най-лошите и нямат нищо за губене – перфектната комбинация, за да са членове на „Отряд самоубийци“.

Премиера в България: 05.08.2016г.
Световна премиера: 05.08.2016г.
Жанр: Екшън, Приключенски, Фентъзи
Продължителност: 130 минути
Формат: 3D/IMAX 3D/Luxe
Сценарист: Рос Андрю, Дейвид Айер
Режисьор: Дейвид Айер
В ролите: Марго Роби, Скот Истууд, Уил Смит, Бен Афлек, Джарет Лето, Адеуале Акинуйе-Агбайе, Джоел Кинаман, Джей Кортни, Вайола Дейвис, Кара Делевин, Джей Ернандес, Комън, Адам Бийч, Карън Фукухара
Разпространител: Александра филмс / Warner Bros.

Вашият коментар