В ТЪРСЕНЕ НА НАЙ-ДОБРИЯ РЕСТОРАНТ

понеделник – петък, 20:00 ч.

премиера 14 декември

tom-colicchio

Прочутият готвач и ресторантьор Том Количио е водещ, съдия и изпълнителен продуцент на тази поредица, посветена на любовта към добрата кухня и нейните създатели. Работата му е отговорна – да дегустира храната в различни американски ресторанти и да казва тежката си дума. Докато той опитва кулинарни шедьоври и ги коментира, ние разбираме философията на всяко заведение.

Tom-Colicchio (1)Битката за най-добър нов ресторант ще бъде оспорвана, но само един ще получи това признание и разбира се, награда. Призовете всъщност са няколко – статия за победителя в специализираното кулинарно списание Bon Appétit, участие във фестивал на храната Vegas Uncork’d в Лас Вегас и $100 000.

Изпълнителен продуцент на поредицата е Гордън Рамзи.

 

КОЛЕДА В СТИЛ ДЖЕЙМИ ОЛИВЪР

понеделник, 13:00 ч.

премиера 21 декември

Коледа не е просто един ден, а поредица от прекрасни дни. Очакват ни богати угощения и весели събирания със семейството и приятелите. Да се отдадем на удоволствието и да опитаме най-специалната храна през годината!

jamie_oliver_christmas_2011_520

В това едночасово, специално коледно издание, Джейми ще готви в дома си и ще ни покаже чудеса на кулинарното изкуство. Предстои да видим абосолютно нови, сезонни рецепти. И да създадем сладки, солени и пикантни ястия, които да се превърнат в сърцето на тези прекрасни празници. Време е да запеем коледни песни и да се потопим в кулинарния празник на Джейми!

КОЛЕДНА ПРОГРАМА

От 14 декември до края на месеца специални епизоди на “Менюто днес”, „Пекарната на Рудоф“, „Лесни рецепти“, както и коледна програма с Джейми Оливър и Гордън Рамзи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here