На гости в пекарната на Рудолф

Премиера – 1-ви март

Вторник, 13:00

Photo_Rudolphs Bakery VIPS_Ep4_01

Рудолф отново вдъхновява от своята пекарна. Майстор на десертите, той ще ви покаже как да приготвите най-вкусните, лесни и удивителни сладкиши у дома. Във VIP епизодите ще посрещне много специални гости от Холандия, с които ще създаде неустоими кулинарни изкушения. А те ще отнесат в дома си вече готовите сладкиши и със сигурност ще им се насладят.

Рейчъл Алън – кексове и торти

Премиера – 30-и март

Сряда, 13:00

Picture Shows: Rachel Allen

 

Picture Shows: Rachel Allen

Сладкишите не са запазена марка единствено за традиционните празненства, рождените дни или годишнините. Приготвени с любов и внимание, те могат да бъдат и част от ежедневието.

В тези стилни, но същевременно много лични епизоди, шеф-готвач Рейчъл Алън прелиства своя дневник с разнообразни спомени. В него, през годините, тя е записвала от впечатления от големи семейни събирания до промяната във времето. Моментите, които е успяла да съхрани, я вдъхновяват да приготви различни сладкиши.

Рейчъл разполага с перфектна рецепта за всяко настроение. В отделните епизоди тя ще споделя по четири рецепти. Ще ви покаже как да приготвите специалитет, който да споделите с приятели, как да забъркате нещо подходящо за следобедния чай или как да създадете неустоим кейк, който да върне усмивката на лицето ви.

Вашият коментар