Ако сте пропуснали една или всички от предходните публикации, може да наваксате, както следва: ЧАСТ ПЪРВА, ЧАСТ ВТОРА и ЧАСТ ТРЕТА.

ИМПЕРИЯ, се оказа такъв феномен, че мигновено привлече вниманието на цял куп световни знаменитости. В най- съкратен и стегнат формат, ще ви представим, техните герои.

Наоми Кембъл или Камила Маркс

Световноизвестния модел е натрупала доста годинки, но продължава да бъде все така изключителна и приковаваща вниманието. Нейната Камила е силна жена, работеща разбира се в модния бизнес, която започва като любовница на най- младият от братята- Хаким. След като Тиана отпада, като негово гадже, Камила излиза на преден план, Хаким я запознава със семейството си и тогава Лушъс се намесва и подема войната за това, че тя е почти два пъти по възрастна от синът му….

Точно в този финален за героинята и епизод е знаменитото изпълнение на Хаким, където той пее : „The older the berry the sweeter the juice“.

Пати Лабел като самата себе си

Знаменитата изпълнителка се появява в последния момент, в едно от най- силните изпълнения на Джамал, когато той се показва пред света и заявява „Аз съм синът на Лушъс Лайън“. Изпълнението на Nothing to loose на Джамал е безупречно, но когато Пати поема микрофона буквално прибира Джамал  в задния си джоб. Тя звучи като легенда и изглежда , като тагава. Вече е потвърдено, че тя ще има далеч по значителна роля в следващия сезон. Вижте изпълнението:

 

Снуп Дог, като самия себе си

Тоя е може би най- голямата и актуална звезда, която огря финала на сезона. Снуп рапира на една сцена заедно с най- малкия брат- Хаким. Но и изпълни едно парче, което с излизането на саундтрака на сезона придоби култов статус- Peaches and cream . Не е ясно дали ще видим Снуп и във втория сезон, но до тогава припомнете си една култово изпълнение от първия сезон на Империя….

 

Рита Ора, като самата себе си

В подготовката за концерта „Куки Лайън представя THE LUCIOUS LYON SOUND“ се появява една специална изпълнителка. Това е младата звезда Рита Ора, която продължава да е толкова гореща на световната музикална сцена и в момента. Изпълнението и на NEW YORK RAININ’ е кратко, но достатъчно пленително, че да остане в съзнанието ни. Неясна е съдбата и и дали ще я видим отново в сезон 2.

 

Една жена от миналото на Лушъс… Мери Джей Блайдж

Един истински феномен в световната RnB и Soul музика, Мери Джей Блайдж се появява, като мистериозна жена от миналото на Лушъс. Съвместното им изпълнение на Shake Down покорява залата и сърцата на телевизионния зрител. Вижте го и си дайте сметка, колко талантлив трябва да бъде човек , за да изпълнява с такава лекота тази изключително сложна, но красива песен.

Дженифър Хъдсън като Мишел

Дженифър Хъдсън е истински феномен на световната сцена. След като бива прогонена от големите концерти на American Idol, тя се явява на кастинг за мюзикъла Мечтателки. На следващата година тя печели Оскар за поддържаща женска роля за изпълнението си на Ефи в Мечтателки. Тя събира практически всички статуетки в тази кътегория, навсякъде, където получава номинация.

Мишел се появява като музикален терапевт почти към края на сезона, но ролята и става по сериозна и тя остава на преден план. Има няколко изключително силни изпълнения, като безспорно най- внушителното е това:

 Естел или сензацията Делфин

Музикалната фурия Естел, се появява в един от ключовите епизоди. Тя се превъплъщава в ролята на Делфин, изключително успешен изпълнител от конкурентна компания, чиито договор изтича и лъвовете от Империя искат да я привлекат. Изумителното и изпълнение на Conquerer съвместно с Джамал е първият истински хит на сериала, който удря 4-то място в класацията на iTunes веднага след премиерата на епизода. Вижте и чуйте парчето. Ще разберете, колко съм прав в същност….

Къртни Лав в ролята на Ел Далас

Къртни Лав. Нужно ли е да пишем повече за нея? Нейната Ел е първият мулти платинен изпълнител на Империя. Някогашната и слава е изляла основите на компанията и сега тя трябва да се завърне. Лушъс я отпраща а Куки вярва в нея. Има ли основание? Ще оставим сами да прецените…..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here