nadcakvaneto

Разточителният живот на хазартния магнат Айвън Блок е това, което режисьорът на „Надцакването” нарича „новата американска мечта”. „Технологиите са направили света ни в място, в което всичко се случва изключително бързо, което намира отражение в ускорената версия на американската мечта. Днешните млади хора искат всичко по-бързо, особено парите.”, обяснява режисьора Брад Фърман.
„Американската мечта е била да станеш богат и известен, сега тя е да станеш богат и известен възможно най-бързо. Колкото повече достъп имаме до благата, толкова по-бързо ги искаме. Трябва само да натиснеш един бутон и всичко може да ти бъде доставено.”, съгласява се Тимбърлейк с виждането за американската мечта на Фърман. „В днешно време, хората не искат просто да имат Кадилак, те искат да изобретят собствена кола. Цяло поколение от млади хора иска да стартира своя вселена от предприемачески дейности. Хората непрекъснато опитват да открият отново колелото и всичко се движи опасно бързо. Иска се все повече интелект и все по-малко почтеност, чест или каквито и да било морални ценности.”, продължава Тимбърлейк.

Runner1

Героят на Джъстин Тимбърлейк, Ричи Фърст е сред попадналите в капана на тази неустоима и опасна нагласа. Неговият благодетел, Айвън Блок управлява империя за онлайн хазарт за милиарди. „Изпълнявал съм роли, в които героят е сдържан и интровертен, за разлика от тях Айвън е винаги на скорост. Той не пести впечатляващите си монолози за живота и обича да лее софистиката си върху Ричи. Реших, че ще е забавно да опозная Айвън и неговия свят.”, обяснява Бен Афлек.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here