Рядко срещано в Холивуд е едно дете-звезда, да запази успехите си и израствайки пред очите на света да продължи да бъде обичан и желан актьор. Тук ви показваме 5 от тези деца, които като такива са участвали в едни от най-известните филми за всички времена, а след порастването им… нещата вече изглеждат по коренно различен начин!

1) Дакота Фанинг

Звезда като дете и участвала в серия филми, редом до Том Круз („Война на световете“); Дензъл Уошингтън, Британи Мърфи, Робърт Дениро… била е режисирана от Стивън Спилбърг, озвучавала е множество анимации. Превърна се в част от една от най-обичаните тийн поредици за всички времена и…. ПОРАСНА!!!

3cd60d5e928907292c2b798477678cab

2) Джонатан Липнински

Помним го, като очарователното хлапе, братчето на мишока в поредицата „Стюърт Литъл“. След това… порасна…..

jonathan-lipnicki

3) Хейли Джоел Озмънт

Уникалното дете от „Шесто чувство“ с Брус Уилис. Предричаха му звездна кариера, предричаха му Оскар. А той взе че…. ПОРАСНА!

osment-split-blog-jpg_173236

4) Маколи Кълкин

Без съмнение едно от най- популярните деца в Холивуд. „Сам вкъщи“ е истинска кино класика и никой не може да отрече това. Маколи Кълкин бе част от нея, а след това взе серия от грешни решения и животът му протече по един по-различен от очакваното начин!

celebs-now-then-27

5)  Джейк Лойд

Доста се изговори за младият Анакин Скайуокър, който през 1999г. изглеждаше като очарователното хлапе. Всички очакваха,че след като се отърка в звездната слава на ‘МЕЖДУЗВЕДНИ ВОЙНИ“, Джейк го очакват серия предложения и много роли в меката на киното. Някой гледал ли го е някъде след това?!

120309-164072-g-ent-120309-jake-lloyd-combo.blocks_desktop_medium

2 коментари

  1. А бе кои пише тези невярни статии изобщо:

    1. Дакота Фанинг не е с провалена кариера тя е една от най-търсените в холивуд!

    2.Джейк Лойд просто не иска да се занимава с кино и затова оказа всички роли които му бяха предложени!Този сайт за нищо не става !!!

    • Бързам да се представя- Димитър Кръстев- собственик и главен редактор на сайта и настоящата статия. Дакота- единствената и по значима роля в последно време- Здрач, 5 реплики за 3 филма, Runaways дори няма да го коментирам, че успехът му беше катастрофален и от зриителска и от финансова гледна точка. Джейк Лойд- много спорно е дали НЕ иска или НЕ получава кино предложения. Актьорските му изяви продължават, резултатите са далеч от славата, която му донесен “ Междузвездни войни“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here