p219

Поради засиленият интерес в обявените, като последни дни на съвместната ни инициатива с ИК ЕДНОРОГ, решихме да я удължим с още 2, през които онези от вас, които са научили за играта късно, да имат възможност да се включат и да приберат копие на романа.

Е, инициативата свърши! Регистрационната форма не е активна и който е успял да се включи и е дал правилно предположение, е успял дасе вмъкне сред онези, измежду, които избрахме нашите победители. Инициативата бе ситуирана тук:

www.ednorog.cinebum.eu

Над 300 почитатели на добрата книга се регистрираха за участие в инициативата, в стремежът си да приберат безплатно копие на „Орденът на мрака“, любезно предоставено от ИК ЕДНОРОГ. Но правилата са си правила и само 5 от вас, получават по 1 книга, а те са….

1) Александра Куюмджиева от гр. Горна Оряховица

2) Борислав Асенов от гр. София

3) Любима Ситнилска от гр. Благоевград

4) Петър Чипов от гр. Пловдив

5) Маряна Зинева от гр. Благоевград

В играта ви попитахме, коя от посочените скици, бе използвана от ИК ЕДНОРОГ, за корицата на книгата! Възможностите бяха:

ednorog

Честито на печелившите. Моля да отговорите на съобщенията, които ще получите на и-мейлите, които сте оставили при регистрацията си, за да уточним най- удобният за вас начин, за получаване на наградите ви.

Книгите ще бъдат доставени до посочен от победителя адрес, за сметка на организаторите!

Търсете „Орденът на мрака – Синът на феите“ в книжарниците в цялата страна или поръчайте онлайн на www.ednorog.com

Играта се осъществи с любезното съдействие на ИК ЕДНОРОГ!

/pp style=“text-align: justify;“

1 коментар

  1. Честито на спечелилите! Не съм сред тях, но се радвам, че открих този прекрасен сайт!

Вашият коментар