Despicable me 2

По- рано днес  изтеглихме вторите 5 награди в съвместната ни инициатива „Аз, проклетникът 2“, която организираме заедно с Форум Филм, България, по случай премиерата на филма. Време е да научите, които са вторите петима, които прибират по една оригинална тениска с две лица, в елегантна торбичка за през рамо, от „Аз, проклетникът 2“.

1) Николай Низимов от гр. Сопот

2) Петър Вишневски от гр. Слънчев Бряг

3) Николета Евтимова от гр. Златоград

4) Ралица Христова от гр. София

5) Марина Тафраджийска от гр. Пловдив

Молим всички победители, да отговорят на съобщенията, които ще получат на и-мейлите, оставени при регистрацията им, за да уточним най- удобния за тях начин, за получаване на наградите им! ЧЕСТИТО!

Останалите продължавате и още на 15-ти, може да приберете  оригинална шапка с козирка „Аз, прокелтникът 2“!

Гледайте „Аз, проклетникът 2“, вече в кината. Разпространява Форум Филм, България!

 

Продуцентът Крис Меледандри и неговият впечатляващ творчески екип се впускат в напълно ново комедийно анимационно приключение, в което се завръщат Гру (озвучен на български от Стоян Алексиев), момичетата и невероятно щурите слуги. На големия екран ще се появяват и няколко нови извънредно забавни героя.

Гласът на Стив Карел („40-годишен девственик“) отново ще е част от образа на симпатичния злодей Гру. Към бандата озвучаващи актьори се присъединява и Ал Пачино („Кръстникът“). И този път зад кино клапата застават режисьорите от първата част на филма Пиер Кофин и Крис Ренод, които обещават още по-забавни сцени и нелепи ситуации в компанията на жълтите герои, превърнали се в запазена марка на лентата.

Вашият коментар