Представяме ви малък списък с 5 от най- неочакваните професии на звезди от актьорската гилдия, преди да влязат под светлините на Холивуд. Мислите си, че вашата професия е странна и няма как да доведе до слава и пари? Помислете пак….

Angelina-Jolie-Brad-Pitt-Oscars-20145) Брад Пит- работил като пилето- талисман в „El Pollo Loco“

Можете ли да си представите, че най- красивия мъж на планеата е рекламирал веригата за бързо хранене „El Pollo Loco“? Трудно е да си го представи човек, но е истина. Всяка сутрин Брад Пит е обличал пилешкия костюм  и никой не е могъл да разпознае лицето му. Но това е един отдавна отминал период от живота му и само няколко човека знаят за него, включително и ти.

Channing+Tatum+Arrivals+86th+Annual+Academy+whaJIkjR27Bl4) Чанинг Тейтъм- работил като стриптизьор

Чанинг Тейтъм бе изключително убедителен в ролята на стриптизьор в „Професия: Стриптизьор“. Кой би предположил, че той вече е имал известен опит в тази сфера? Когато Чанинг е бил просто момче, а не сърдечен проблем за всяка жена по света, той е работил като стриптизьор. Всички можем да признаем, че опита му като такъв, е оказал добро влиание върху филмовата му кариера.

Matthew-McConaughey-photo-0033) Матю Маконъхи- работил като чистач на курник за пилета

Всички трябва да сме много доволни, че това е било просто временна работа за него, в противен случай светът е нямало да получи един от най- талантливите си актьори. По това време е бил на студентска бригада, имал е нужда от пари и е работил в австралийска ферма за пилета. Когато си студент и имаш нужда от допълнителен финансов ресурс, възможносите измежду които можеш да избираш НЕ са много.

 

 

young-george-clooney-slicked-back-hairstyle2) Джордж Клуни- работил като продавач на обувки

Това е напълно нормална работа, ако трябва да я сравним с останалите тук. Но кой знае, колко народ са извадили късмета да ги обслужи ДЖОРДЖ КЛУНИ? Представете си, той да нахлузи обувка на крака ви или да ви даде безценен съвет… Това биха били чифт обувки,  по-ценни и значими, от колкото бихте си представили…..

 

article-0-0F42E07F00000578-259_468x7951) Кристофър Уокън- работил като укротител на лъвове

Ние самите не сме изненадани. Някак си лесно можем да си представим Кристофър Уокън да тренира диви животни. Човека е много силен и харизматичен, така че без съмнение е било изключителна гледка как мъжът който никога не се предава се е изправял лице в лице на арената, с краля на зверовете.

Всеки човек се е сблъсквал с необходимостта да работи нежелана или необикновена работа в живота си. Знаменитостите също са хора и има тъмни краски в миналото им, които те не искат да вадят на бял свят. Животът им се е променил необратимо от младостта им до сега и те трябва да бъдат благодарни за безценния опит, който са натрупали по един или друг начин.

Вие имате ли странна или гадна работа?

Вашият коментар