Ако сте прочели книгата 50 НЮАНСА СИВО, най- вероятно вече сте си набелязали най-очакваните сцени и моменти. Книгата провокира трескаво очакване в това да разгърнеш следващата страница и да попиеш новия обрат на събитията. Филмът едва ли ще се различава много. Но на фона на тази малка сексуална революция, стои романтична история , която може да направи доста двойки щастливи, след премиерата си на Свети Валентин. Феновете вече имат своите любими сцени и въпреки, че списъците на всички ще бъдат малко различни , ето няколко такива, които ще присъстват сред масовия избор…

Сцената в магазина, в който работи Анастейжа:

Fans looking forward to watching Christian Grey and Anastasia Steele interact in Clayton’s Hardware store.

 

Наивната малка Анастейжа работи в семеен магазин за кабели, жици, макари… по време на цялото си следване в колежка в Сиатъл. Това е тихо място, което идеално пасва на характера на Ана. Но когато Крисчън Грей влиза… малката предна част на магазина  придобива напълно различно усещане…. Без да подозира, че Ана е напълно обезоръжена от присъствието му и няма идея за мотивите, довели го там…..

Сцената с барът след колежа…

fifty_hose

След като взима и последните изпити в колежа, Ана се присъединява към приятелите си Кейт и Хосе, за един рунд с напитки, по случай успехът. Ана е в недоумение след объркващ подарък от страна на Крисчън , тя му се обажда с въпроси… Когато той става свидетел на това как Хосе НЕ приема „НЕ“ за отговор, непоколоебим се впуска за да спаси младата жена. Това което стартира, като вечер с приятели навън, завършва със събуждането на Ана на едно напълно неочаквано място…..

Сцената в асансьорът…..

Elevator teaser – Fifty Shades of Grey fans excited to see more elevator action.

Асансьорът е специално място, което съдържа изключително много напрежение, през целия филм. Това е мястото, където Анастейжа и Крисчън се целуват за първи път и попадат във водовъртеж от страст, която е основна движеща сила на цялата книга. Ако погледът, който трейлъра хвърля върху тази сена ни показва нещо, то това е фактът, че тя няма да разочарова по никакъв начин с лекота или деликатност….

 Червената стая на болката…

_1419452695 (1)

Всички сме си представяли как изглежда това място, но определено УМИРАМЕ да видим как ще бъде пресъздадена на екран Червената стая на болката- както Анастейжа шеговито я нарича. Там Крисчън за първи път показва на Ана своя алтернативен начин на живот- това е мястото, където тяхната връзка  получава нов обрат а „ванила сексът“ остава на страна. Ще имаме удоволствието да видим стаята няколко пъти, по време на филма….

Самолетът…..

The glider is just one of the ways Christian Grey seeks thrills in Fifty Shades of Grey.

Без да ни изненадва разбираме, че, Ана има нужда от време за да приеме нещата и предприема пътуване до Джорджия, където посещава майка си и доведения и баща. Пътуването предприема нов обрат, когато насред задушевен разговор с майка и, Ана разбира, че Крисчън е долетял за да я изненада. Неочакваното му пристигане и дивите му антики в спалнята не са единствените трикове, които той вади от ръкава си. Той решава да сподели тръпката от летенето с Ана…..

Играчките…..

whips-and-handcuffs-gif-pagespeed-ce-t7fkfggbts-fifty-shades-of-grey-trailer-breakdown-3-spoilers-you-might-have-missed

Играчките на Крисчън не са за оставяне на детската площадка. Истинските звезди на филма са играчките, които те двамата споделят… Можете да сте сигурни, че те няма да бъдат включени в една единствена сцена. Превръзка за очи и камшик се появяват в трейлъра, но те са много малка част, от това, което предстои да видим….

Премиерата на филма е в деня на влюбените този месец. Разпространява Форум Филм България.

Вашият коментар