Fifty shades of gray - BGВъпреки планетарния успех на 50 нюанса сиво, режисьорката Сам Тейлър-Джонсън побърза да си измие ръцете, да благодари на всички и да се отдръпне от проекта. Ето официалното и изявление от миналата седмица:

„Да режисирам 50 нюанса сиво бе изключително и интензивно преживяване, за което съм ужасно благодарна. За това трябва да благодаря на Universal. Изградих близки взаимоотношения с актьорите, продуцентите, екипа и най- вече с Дакота и Джейми. Въпреки че няма да се завърна да режисирам продълженията, желая на този, който ще се заеме с тези изключителни предизвикателства, истински успех.“

Филмът пожъна изключително остро отношение от критика и зрители.  Говореше се за изключително напрегната обстановка зад кулисите и пред камерите. Говореше се за изключително неприятни сблъсъци между режисьорката и авторката на романите, поради творчески различия. Говореше се за изключителна липса на химия, между главните герои, което е критично за филм, чиято движеща сила е забранената любов между двамата главни герои. Тръгнаха дори слухове, че Джейми Дорнан е приключил с превъплъщенията в Крисчън Грей, защото ролята е вредяла на личния му живот.

hr_Fifty_Shades_of_Grey_8

Слава богу, че е обвързан с договор и няма мърдане от продълженията. Тръгнаха и слуховете, че Кели Марсел НЯМА да се завърне и дори да докосне сценария на 50 нюанса по-тъмно. Но по всичко личи, че най- големия проблем ще бъде да се намери режисьор, който да работи с авторката Ел Джеймс и предварително избрания екип.

На вас как ви изглежда картинката?!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here