Cover(1)Издателство „Егмонт” радва българските почитатели на Майкъл Грант с „БЗМЦ: Апокалипсис”, финалната книга от трилогията БЗМЦ. Романът може да се открие в хартиен и електронен формат. Е-книгата може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, ciela.com и mobilis.bg.

Неустоима комбинация от научна фантастика с елементи на антиутопия, приключенски екшън, мистерия и трилър, „БЗМЦ: Апокалипсис” е задължително четиво за феновете на забързаните сюжети с неочакван край.

Научете повече…

БЗМЦ: АПОКАЛИПСИС

Изборът е твой – да изгубиш ума си или да се превърнеш в БеЗуМеЦ

Книгата

Ноа и Сейди са срещали смъртта и тя не ги плаши. Лудостта обаче – да. Както и това да се загубят един друг. Но те няма да стоят настрана като безпомощни свидетели на невидим апокалипсис. Светът е унищожаван отвътре навън. Време е да отвърнат на удара. И ще дадат всичко от себе си, за да спрат братята Армстронг. Но дали близнаците са най-големия им враг? Никой не знае каква е самоличността на Лир, сенчестия лидер на БЗМЦ. На чия страна са водили битка досега? Лудостта се разпространява като чума и едно нещо става ясно: Лир е в основата на всичко. И неговата игра не е честна.

Авторът

Майкъл Грант е автор е на бестселърите Gone, Eve and Adam, The Magnificent 12. Понастоящем Грант живее заедно със съпругата си – Катрин Апългейт (с която са съавтори на близо 150 романа), двете си деца и ужасно много домашни животни в Сан Франциско. Открийте го онлайн на www.michaelgrantbooks.co.uk.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here