got 7 cineboom 3

Навярно всички си мислихме, че след като излезе последният епизод от 6-ти сезон на „Игра на тронове“, ще трябва да почакаме само някакви си 10 месеца и както и 7-ми ще излезе някъде април 2017г. В свое интервю в UFC Unfiltered podcast, излъчено преди няколко дни, сценаристите и изпълнителни продуценти на сериала, Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс разкриха някои подробности, заради които може да се наложи премиерата на новият сезон 7 да се забави:

„Все още не можем да определим премиерна дата за 7-ми сезон, но най-вероятно, той ще се забави. Започваме снимките малко по-късно, тъй като в края на миналия сезон, действието започва да се развива през зимата, а това означава, че слънчево време не е в наша услуга и ще трябва да изчакаме докато не стане поне есен на снимачните ни площадки в Дубровник и Испания, за да можем да снимаме и да бъде максимално правдоподобно.“

Като се има предвид, че до края на самата история на сериала остават само 13-15 епизода и че режисьорът на следващия сезон, Джак Бендър обяви, че той се се състои от едва седем епизода, възможно е да видим сезон 7 някъде през средата на май месец, като последната серия най-вероятно пак ще бъде през последната неделя на юни. Последната серия от 6-ти сезон бе най-гледаната серия до сега в историята на сериала, така че предполагаме, от HBO ще искат да повторят и подобрят този си успех.

Ние от Cineboom.eu ще продължаваме да ви информираме, а веднага щом се появи информация около премиерата на новият сезон, ще знаете!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here