Скъпи приятели,

Новогодишната ни инициатива с TV 1000 приключи. Преди това обаче предстои да разберем, кои са последните двама победители, печелещи оригинална лампа и термо чаша. Във втория ден от новата 2018г. последната двойка победители, печелят оригинални награди от TV 1000 и ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯ „Изкупление“, който гледахме вчера (01.01) в ефира на телевизията.

Постът на „Изкупление“ достигна до над 5800  човека за едва 24 часа. Точно 136  участваха в играта, но едва 133 от тях бяха изпълнили и двете условия, да споделят и отбележат приятеля в коментар. За това 133 бяха и участниците в жребия, който определи наградите да получат:

Оригинална лампа за къмпинг с логото на канал от Viasat World, получава:

Виолета Апостолова

Оригинална термо-чаша TV 1000, получава:

Рени Данаилова

Честито! И двамата победители ще получат съобщения на фейсбук профилите, през които са участвали в инициативата! Наградите ще бъдат доставени до посочен от победителите адрес, за сметка на www.cineboom.eu!

С това новогодишната игра с TV 1000 окончателно приключва! Всички  филми са изгледани, всички награди са раздадени!

Всички победители спечелили в междупразничните и следпразничните дни, ще получат съобщенията си днес и утре. Всички награди ще бъдат изпратени тази седмица и получени тази или следващата работна седмица!

Към екипът на Viasat World и конкретно TV 1000- огромна благодарност за предоставената възможност, награди и преди всичко- СТРАХОТНАТА селекция от филми, с които ни радваха през празничните дни!

Продължавайте да следите програмата на телевизията на официалния фейсбук профил на TV 1000 тук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here