Скъпи приятели,

Новогодишната ни инициатива с TV 1000 приключи. Преди това обаче предстои да разберем, кои са последните двама победители, печелещи оригинална лампа и термо чаша. Във втория ден от новата 2018г. последната двойка победители, печелят оригинални награди от TV 1000 и ИЗКЛЮЧИТЕЛНИЯ „Изкупление“, който гледахме вчера (01.01) в ефира на телевизията.

Постът на „Изкупление“ достигна до над 5800  човека за едва 24 часа. Точно 136  участваха в играта, но едва 133 от тях бяха изпълнили и двете условия, да споделят и отбележат приятеля в коментар. За това 133 бяха и участниците в жребия, който определи наградите да получат:

Оригинална лампа за къмпинг с логото на канал от Viasat World, получава:

Виолета Апостолова

Оригинална термо-чаша TV 1000, получава:

Рени Данаилова

Честито! И двамата победители ще получат съобщения на фейсбук профилите, през които са участвали в инициативата! Наградите ще бъдат доставени до посочен от победителите адрес, за сметка на www.cineboom.eu!

С това новогодишната игра с TV 1000 окончателно приключва! Всички  филми са изгледани, всички награди са раздадени!

Всички победители спечелили в междупразничните и следпразничните дни, ще получат съобщенията си днес и утре. Всички награди ще бъдат изпратени тази седмица и получени тази или следващата работна седмица!

Към екипът на Viasat World и конкретно TV 1000- огромна благодарност за предоставената възможност, награди и преди всичко- СТРАХОТНАТА селекция от филми, с които ни радваха през празничните дни!

Продължавайте да следите програмата на телевизията на официалния фейсбук профил на TV 1000 тук!

Вашият коментар