За втора поредна година AMI Communications ще предостави безвъзмездно PR услуги на организационния комитет на София Прайд

AMI Communications България, една от водещите комуникационни агенции в страната, ще предостави безвъзмездно услугите си на организационния комитет на София Прайд 2018.единадесетото мирно шествие на лесбийки, гей мъже, бисексуални, трансджендър и интерсекс хора (ЛГБТИ) и техните близки и приятели. Aгенцията ще отговаря за връзките с медиите за самото шествие. Освен това ще се грижи и за допълнителни комуникационни активности около подготовката на събитието.

София Прайд е най-голямото правозащитно събитие. То се провежда всяка година в столицата, през месец юни, от 2008 г. насам. Шествието се ползва с подкрепата на редица международни организации и чуждестранни посолства в страната. Основни цели на Прайда са противодействие на механизмите на дискриминация и постигане на равно третиране на ЛГБТИ хората. Без оглед на сексуалната им ориентация или половата им идентичност. AMI Communications и организационният комитет на София Прайд ще продължат работата си за сериозен обществен дебат по темата и противодействие на предразсъдъците и дискриминацията.AMI Communications

София Прайд 2018 ще се проведе на 9 юни под мотото „Различни хора, равни права!“. За първи път събитието ще започне още в 16 ч. в нов формат и с наситена музикална програма. Преди началото на шествието след 19 ч. За първа година множество организации и бизнеси ще се включат със свои тематични щандове на място.

AMI Communications България е част от чешката AMI Communications Group и е партньор за България на най-голямата в света фирма за комуникационен маркетинг Edelman. Агенцията има 13–годишен опит на българския пазар и е осъществила стотици проекти за над 50 компании. Носител е на редица PR награди за проекти в области като кризисни комуникации, корпоративни комуникации, корпоративна социална отговорност вътрешни комуникации.

Припомнете си събитията около София Прайд 2017г. тук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here