Скъпи приятели,

„Assassin’s creed“ е вече в кино салоните в цялата страна от днес, 30.12.2016г., благодарение на официалния разпространител на филма за територията на България- Александра Филмс. В този дух и съгласно правилата на инициативата, е време да приключим и нашата тематична игра, в която трима от вас, ще спечелят оригинално копие на книга от поредицата за Асасините на издателство ЕРА!

Играта ни бе позиционирана тук:

ИНИЦИАТИВА „ASSASSIN’S CREED“

От вас се изискваше чисто и просто да споделите постът на стената си. Трима от вас получават, както следва:

ПЕТЪР ИВАНОВ – „Братството“

ВИКТОР ДОБРЕВ– „Потомци“

ГЕОРГИ ФОТЕВ– „РЕНЕСАНС“

ЧЕСТИТО! Молим всички победители, собственици на профилите, през които са участвали в играта да се свържат с нас на e-mail: dimitar@cineboom.eu, за да уточним детайли за доставка на наградите. ВСИЧКИ награди ще бъдат изпратени до посочен от победителите адрес, за сметка на www.cineboom.eu !

Гледайте „Assassin’s creed“ от 30.12.2016г. премиерно в кино салоните в цялата страна на 3D и 4DX. Разпространява АЛЕКСАНДРА ФИЛМС.

Чрез революционна технология, която отключва неговата генетична памет, Калъм Линч (Майкъл Фасбендър) може да преживее приключенията на свой предшественик в Испания през 15 век. Калъм открива, че е наследник на мистериозно тайно общество, Асасините, и трябва да се противопостави на могъща тамплиерска организация в наши дни.

Вашият коментар