Скъпи приятели,

Пореден изключителен филм чука на родния кино небосклон. Следващата седмица, от 23.12 тръгва предпремиерно за страната „Assassin’s creed“. Адаптацията по култовата компютърна игра, серия книги и истински поп културен феномен атакува екраните в цялата страна с официалната си премиера от 30.12. Разпространява за България- АЛЕКСАНДРА ФИЛМС.

Като заклето киномани и непропускащи възможността да зарадваме феновете на всяка голяма премиера, ние заедно с официалния разпространител на филма ви спретнахме скромна инициатива, по случай наближаващата премиера. Тя е позиционирана тук:

ИГА „ASSASSIN’S CREED“

Там ви очаква нашият пост и специално проектиран кадър. Там е и насочващия текст. Чисто и просто- СПОДЕЛЕТЕ поста на стената си. Всички споделили поста до 29.12.2016г. ще се включат в разпределението на наградите, което ще се проведе на 30.12.2016г. Имената на победителите ще обявим тук още същия ден.

Ще наградим трима от вас, всеки от които ще получи оригинално копие на книга от поредицата:

Всички книги са любезно предоставени от официалния разпространител на филма „Assassin’s creed“ за страната- Александра Филмс. Всички книги ще бъдат доставени до посочен от победителите адрес, за сметка на www.cineboom.eu! Всички победители ще получат лично съобщение, на профила, през който са участвали в играта!

Дерзайте и… късмет!

И не пропускайте „Assassin’s creed“ предпремиерно още от следващия петък. Само в кината!

 

Чрез революционна технология, която отключва неговата генетична памет, Калъм Линч (Майкъл Фасбендър) може да преживее приключенията на свой предшественик в Испания през 15 век. Калъм открива, че е наследник на мистериозно тайно общество, Асасините, и трябва да се противопостави на могъща тамплиерска организация в наши дни.

Вашият коментар