Пригответе се за ново измерение на жанра приключенски екшън. ASSASSIN’S CREED е необятна, пресичаща времена и светове история за съдбата на човек, който се озовава в центъра на древна битка между две могъщи секти. Единствено чрез овладяване на спомените на своя прародител, запечатани в собствената му ДНК, той ще може да сложи край на конфликта и да спечели собственото си изкупление.

Кал Линч (Майкъл Фасбендър) е осъден на смърт затворник с трагично детство, който вместо изпълнение на присъдата, неочаквано получава втори шанс, благодарение на тайните експерименти на Абстерго Индъстрис. Чрез революционна технология, която отключва генетичните спомени от неговата ДНК, Кал е изпратен столетия назад, в XV-ти век в Испания. Там той изживява спомените на далечния си роднина, Агилар де Нера, член на тайно общество, известно като Асасините, които се борят, за да защитят свободната воля от властолюбивите тамплиери. Променен от миналото, Кал започва да придобива знания и физически умения, необходими за сваляне на репресивната организация на тамплиерите в наши дни.

Базирана на хитовата поредица видеоигри на Ubisoft, във филма ASSASSIN’S CREED участват номинираният за Оскар® Майкъл Фасбендър (Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще, 12 години робство) и носителката на Оскар® Марион Котияр (Черният рицар: Възраждане, Едит Пиаф: Животът в розово). Режисьор на филма е Джъстин Кързел (Snowtown, Макбет).

Филмът атакува родните екрани предпремиерно от утре- 23.12.2016г. и с официална премиера от 30.12.2016г. Разпространява за страната Александра филмс.

 

 

Вашият коментар