OT GLUPAV PO GLUPAVВреме е да сложим финал и да изтеглим победителите в мащабната ни инициатива, която проведохме съвместно с разпространителите от BS FILMS. ОТ ГЛУПАВ ПО-ГЛУПАВ: ЗАВРЪЩАНЕТО вече е в кино салоните в цялата страна. Миналата седмица изпратихме 10 от вас да гледат филма в избрано от тях кино, заедно със свой приятел. Ако сте пропуснали да научите кои спечелиха 10-те двойни билета за прожекция на филма в избрано от таях кино, може да си припомните ТОЧНО ТУК. Сега е време да поставим финалният акорд и да изтеглим онези 20 от вас, които ще си поделят 10 чаши и 10 тениски, специално предоставени от официалния разпространител на ОТ ГЛУПАВ ПО-ГЛУПАВ: ЗАВРЪЩАНЕТО на територията на страната BS FILMS.

Инициативата бе позиционирана тук:

www.dumb.cinebum.eu

Там трябваше да си изберете герой и да се включите в класическа игра на бесеница с Хари и Лойд. Всички справили се успешно, отключваха форма за регистрация. Всички въвели данните си за участие в конкурса, участваха в разпределението на нашите награди, любезно предоставени от официални[ разпространител на филма за територията на страна BS FILMS.

Победителите са:

ОТ ГЛУПАВ ПО-ГЛУПАВ: ЗАВРЪЩАНЕТО чаши, получават:

1) Николай Илиев от гр. Пловдив

2) Елена Дойчинова от гр. Бургас

3) Йосиф Методиев от гр. Велико Търново

4) Аспарух Димитров от гр. Плевен

5) Николай Атанасов от гр. Стара Загора

 6) Венелина Стоянова от гр. Русе

7) Любомира Кавлакова от гр. Пловдив

8) Маргарита Георгиева от гр. София

9) Гюлназ Чаушева-Бинбашъ от гр. Ардино

10) Кристина Пеева от гр. Мездра

BWiwq8NIMAA27Qd

ОТ ГЛУПАВ ПО-ГЛУПАВ: ЗАВРЪЩАНЕТО тениски, получават:

1) Димитър Апостолов от гр. Варна

2) Мария Иванова от гр. Пазарджик

3) Карина Виктория от гр. Севлиево

4) Александър Василев от гр. Благоевград

5) Никифор Хаджиев от гр. Видин

 6) Гергана Милчева от гр. Чирпан

7) Людмила Миткова от с. Бутан

8) Наталия Наумова от гр. София

9) Иван Лазов от гр. Пловдив

10)  Дияна Илиева от гр. София

dumb-and-dumber-to-trailer

Честито на всички. За да можем напълно безплатно да изпратим наградите ви, моля да отговорите на съобщенията, които ще изпратим УТРЕ на електронните пощи, които сте оставили при регистрацията си. Всички награди, ще бъдат изпратени до победителите, за сметка на www.cinebum.eu

Благодарим на разпространителите от BS FILMS за прекрасната инициатива, която организираха съвместно с нас. Това бе един от най- успешните проекти, които сме реализирали от много време насам. За малко повече от 2 седмици близо 800 души се регистрираха за разпределението на наградите  и хиляди посетиха страницата на играта. БЛАГОДАРИМ ВИ.

Пиперливата комедия на братята Фарели ОТ ГЛУПАВ ПО–ГЛУПАВ: ЗАВРЪЩАНЕТО вече е в кино салоните в цялата страна. Разпространява BS FILMS.

ОТ ГЛУПАВ ПО–ГЛУПАВ: ЗАВРЪЩАНЕТО вече е в кино салоните в цялата страна. Разпространява BS FILMS.

Джим Кери и Джеф Даниълс се завръщат в емблематичните си роли на Лойд Крисмас и Хари Дън в продължението на хитовата комедия „От глупав по-глупав: Завръщането”. Този път режисьорите, братята Питър и Боби Фарели, ще отведат Лойд и Хари на едно лудо пътуване в търсенето на дете, което Хари никога не е предполагал, че има, и отговорности, които никога, ама никога не трябва да им се поверяват.

Минаха точно 20 години, откакто оставихме Лойд и Хари и всичко, с изключение на техния идиотизъм, се е променило. Когато нуждаещият се от бъбрек Хари научава, че някъде там има дъщеря, той трябва да извади Лойд от коматозното състояние, в което е изпаднал след раздялата с Мери, и да потърси помощта й. Кръстосвайки страната с безумния си ван, тяхното пътуване ще ги отведе от психитрията, където всъщност им е мястото, до среща с най-великите умове в света.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here