Драмата „Call my by your name“, който така и не получи широко разпространение в кината в България, но грабна 4 номинации за Оскар 2018г. включително за най-добър филм , сценарий и мъжка роля, се сдоби с неочакван финал. Фен (youtube потребителя spaceyume )на изключителния филм е монтирал кадри от други филми на Арми и Тимъти, с кадри от самият „Call me by your name“ и се е получил щастливият край, който никога не получаваме.

В “поправения” финал Оливър предлага брак на Елио и двамата решават да останат заедно въпреки трудностите. Клипът дори ни отвежда 60 години напреди във времето, където виждаме, че двойката е остаряла заедно. Разказвачът казва: “В добър или лош ден, независимо дали сме в съгласие или раздор, никога не сме пропуснали обяд или вечеря заедно. Той бе и завинаги ще остане мой брат, мой приятел, мой съпруг, мой любовник, самия мен. Винаги сме знаели, че сме открили звездите, ти и аз, а това се случва само веднъж.”

Редакцията използва кадри на Арми Хамър от филма “Дж. Едгар”, както и от аудиокнигата “Призови ме с твоето име”, изчетена от Хамър.

На вас как ви се струва този финал?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here