Скъпи приятели,

Вчера (15.01.2017г.) от 17:30 часа бе излъчен премиерния епизод на най-новия, авторски сериал на Cartoon Network „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“. Това означава, че е време да наградим първият участник, който съвместната ни инициатива с телевизията ще излъчи. 

Припомняме ви, че инициативата се намира тук: cineboom.eu/ivandoe

Всички, които отговориха ПРАВИЛНО на въпроса , „Какво животно е младият принц на гората Айвъндоу“ бяха включени в жребия. А той определи, че първата награда отива при – Диана Иванова (didiplanet2003@*******)

Тя си спечели: Одеало с героите на Cartoon Network, стикери с най любимите филмчета на телевизията, както и кутия с цветни мини моливи.

ЧЕСТИТО! Тя ще получи съобщение на електронната поща, оставена при регистрацията, за да уточним детайли около доставката на наградата. Тя ще пристигне на посочен от нея адрес, за сметка на организаторите. 

„Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ продължава и днес, 16.01.2018г., с епизод 2. Може да го гледате от 17:30 часа в ефира на телевизия Cartoon Network. Вторият въпрос в нашата игра ВЕЧЕ е активен и може да се включите за участие в жребия за следващата награда. Тя е:

  • раница Cartoon Network, несесер Cartoon Network, стикери с героите от телевизията и кутия с цветни, мини моливи.

Следващия победител ще изтеглим и обявим на 19.01.2018г., когато и ще активираме следващия въпрос, за следващия комплект награди.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here