Вторият въпрос в нашата съвместна игра с Cartoon Network, която посветихме на авторската им поредица от Дания „Подвизите на безстрашният принц Айвъндоу“, е вече в историята. Редно е да наградим и втория победител, който ще грабне и втория комплект награди!

А те са:

  • оригинално одеално с героите на Cartoon Network (в бяло, розово и синьо на снимката), комплект мини, цветни моливи и комплект стикери с героите на Cartoon Network

А щастливецът, който ги прибира е: Ава Читакова (sem.chitakovi@******)

Честито. Ще и изпратим съобщение на електронната поща, оставена при регистрацията и, за да уточним детайли около доставката. Наградите ще бъдат изпратени до посочен от спечелилия адрес, за сметка на организаторите.

Продължаваме със следващия епизод 5 на „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ днес (19.01.2018г.)  в 17:30 часа по телевизия Cartoon Network.

А новият, трети въпрос в играта, който ще донесе този път раница Cartoon Network, несесер Cartoon Network, комплект мини, цветни моливи и комплект стикери с героите на телевизията, вече е активен на страницата на играта! Включвайте се тук:

www.cineboom.eu/ivandoe

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here