Пореден ден, пореден победител в страхотната игра, която организирахме съвместно с колегите от Cartoon Network и посветихме на премиерата на изключителната им, авторска поредица „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“. Епизодите се излъчват всеки ден от 17:30 часа в ефирът на телевизията, а това е едва вторият авторски и изцяло европейски проект за медията- сътворен в Дания. 

Малко преди да стартира следващия епизод, днес е време да обявим и третия победител в нашата игра измежду ВСИЧКИ, отговорили правилно на третия ни въпрос. А той, както добре знаете е позициониран тук: http://cineboom.eu/ivandoe/

Жребият, който проведохме по-рано днес отреди, наградата да отиде при: Ивко Линков

Той печели оригинална раница Cartoon Network, несесер Cartoon network, кутия цветни, мини моливи и комплект стикери с героите на телевизията. Комплекта награди ще бъде доставен до посочен от победителката адрес, за сметка на организаторите.ЧЕСТИТО!

Следващия въпрос е вече активиран на страницата на играта и можете да се включите в него. Четвъртия комплект награди, който ви очаква там е:

  • оригинална термо чаша
  • оригинален несесер
  • кутия с цветни, мини моливи
  • комплект стикери

Наградите ще изтеглим и обявим на 25.01.2018г. А до тогава не пропускайте ВСЕКИ ДЕН от 17:30 часа в ефира на Cartoon Network, нов епизод от „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here