Този понеделник (15.01.2018г.) от 17:30 часа по Cartoon Network е премиерата на ПЪРВИЯ епизод на „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“.

Режисьорите описват поредицата, като приключение в един приказен свят, с усещане към малките неща и уютът. Локациите и усещането са дълбоко повлияни от скандинавските природа и култура, като „Пипи дългото чорапче“ , „Роня- дъщерята на крадеца“ и старите, датски легенди и митове.

Опитахме се да придадем скандинавско усещане на принц Айвъндоу, визуално, но също и в неговия тон и хумор. Гората на Айвъндоу НЕ Е огромна, американкса гора. По затворена е и има по-населени местности, където Айвъндоу и Бърт се разхождат и срещат много странни герои. – споделя Уолбърг

Екипът и целия гръбнак на „Принц Айвъндоу“ са били сформирани в студиото Sun Creature в Копенхаген, Дания. Когато бива попитан, КАКВО носят европейските творци на телевизията, Уолбърг отговаря, че европейците имат различна гледна точка.

Европейските истории и начинът, по който са разказани ще бъдат НЕОБРАТИМО различни. Европейците имат различен набор от влиания върху съзнанието си. Като датчани, ние израстнахме с различни детски книжки, сериали, филми… Нашите препратки са различни от тези на човек в САЩ или дори във Великобритания, Франция. – допълва Бовинг- Андерсън

И двамата режисьори потвърждават, чеко ако „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ е бил направен в друга държава и от друг екип, поредицата е щяла да бъде коренно различна.

А оригинални награди от „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“, любезно предоставени от Cartoon Network, ви очакват тук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here