Скъпи приятели,

На 15.01.2018г. от 17.30 часа в ефира на телевизия  Carton Network стартира „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу”, нова авторска поредица на телевизионния канал.  Много любопитна информация, снимки и видеа може да откриете на официалната страница на поредицата в сайта на Cartoon Network!

Ние, естествено, нямаше как да подминем очарователната анимация и заедно с колегите сглобихме подобаваща инициатива, която да ви провокира и награди НАЙ-АКТИВНИТЕ от вас.

Инициативата е позиционирана тук:

ПОДВИЗИТЕ НА БЕЗСТРАШНИЯ ПРИНЦ АЙВЪНДОУ – ИГРА

Считано от днес, 12.01.2018г., може да се включите за участие, като отговорите на първия въпрос, който сме поставили за вас. На 16.01 ще затворим формата за регистрация и ще отключим НОВ въпрос, в който ще се борите за следваща СТРАХОТНА награда. Колегите от Cartoon Network са осигурили 5 СТРАХОТНИ награди, които изглеждат ТАКА:

* одеалo с героите на Cartoon Network – 1бр.
* одеалo с героите на Cartoon Network – 1бр.
* раница и несесер на Cartoon Network – 1бр.
* суичър на Cartoon Network, размер 9-10 год. – 1 бр.

На 25.01 ще приключим с въпросите и за финалната седмица от кампанията ще пренесем играта в специален, тематичен пост за „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу”, където ще споделяме, ще отбелязваме приятели и ще се борим за последния награден комплект, който изглежда така:

* суичър на Cartoon Network – 1 бр.

Всяка награда включва и: стикери на Cartoon Network и кутия с цветни мини моливи! Дерзайте! Айвъндоу влиза в домовете и света на децата ни от 15.01, а още на следващия ден някой ще грабне за себе си или своето хлапе първата страхотна награда!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here