Riddick - poster A4 RGB

Вчера бе официалната българска и световна премиера на „Ридик“. Вин Дизел за пореден път влюби света в себе си, а междувременно ние, заедно с официалния разпространител на филма за територията на България, А+ СИНЕМА теглим първите 5 победители в нашата инициатива, които получават оригинални, лазерно брандирани флашки „РИДИК“. Инициативата ни е позиционирана на адрес:

www.riddick.cinebum.eu

Тя продължава до 10.09.2013г., когато ще изтеглим и специалната ни награда, оригинален плакат на „Ридик“ с автограф ЛИЧНО от Вин Дизел. А до тогава, бързайте към най-близкия киносалон за да овладеете мрака и продължите историята на фюриянецът Ричард Б. Ридик.

Оригинална, лазерно брандирана флашка „Ридик“, любезно предоставена от А+ СИНЕМА, получават:

1) Иван Чонков от гр. Благоевградr-f

2) Георги Димитров от гр. Русе

3)  Гергана Бакалова от гр. Пловдив

4)  Милена Илиева от гр. Сандански

5) Мария Симеонова от гр. Бяла

ЧЕСТИТО! Молим всички победители да отговорят на съобщенията, които ще получат на и-мейлите , предоставени при регистрацията им, за да уточним най-удобният за тях начин за получаване на наградите им!

Останалите продължават да се борят за оригиналния постер с автограф от Вин Дизел, който ще изтеглим на 10.09.2013. Формата е отворена за нови регистрации вече: www.riddick.cinebum.eu!

„Ридик“ вече в в кино салоните и на 4DX. Разпространява А+ СИНЕМА!

 

 

Новата глава от фантастичната сага, която започна с хитовете „Пълен мрак“ и „Хрониките на Ридик“, отново събира режисьора Дейвид Туи и екшън-звездата Вин Дизел (поредицата „Бързи и яростни“).
Антигероят Ридик е оставен да умре на изпепелена от Слънцето планета, която изглежда необитаема. Скоро обаче той се оказва в битка за оцеляване срещу извънземни хищници, по смъртоносни от всеки човек, когото е срещал. Единственият му изход е да задейства сигнал за тревога, който бързо привлича безскрупулни ловци на глави, дошли за своя жадуван трофей.

Първият кораб, пристигнал на привидно мъртвата планета, носи на борда си нова порода агресивни наемници. Вторият е управляван от мъж, за когото преследването на Ридик има по-личен характер. Остават броени часове до разразяването на буря, в която никой не може да оцелее, но ловците нямат намерение да напуснат планетата без главата на Ридик.

Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
BC Logo 300 copy  razdavalnik sever.bg
like-us-on-facebook  like-us-on-facebook  like-us-on-facebook
 546425_503883632955131_2049661495_n filmitena_logo_cinebum
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
   rsz_igri_logo  utro
   like-us-on-facebook  like-us-on-facebook

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here