pgnewheadshot
ФИЛИПА ГРЕГЪРИ

Една от най-четените авторки в съвременната литература, Филипа Грегъри, стартира нова тийнейджърска поредица, която е на път да влюби световната младеж в себе си. „Орденът на мрака, книга първа- Синът на феите“ е книга първа от предстоящата поредица, която издателство ЕДНОРОГ  издаде на родния пазар и в която обичаната авторка ни повежда на пътешествие в средновековна Европа! Инициативата стартира днес 16.07.2013г. и ще приключи на 01.08.2013г, когато ще обявим и победителите!

Италия, 1453

Когато Изолда навършва 17 години, животът й се преобръща. Грижовният й баща умира и вместо да стане господарка на замъка, в който живее от дете, тя трябва да избере – да се омъжи за груб и отблъскващ принц или да отиде в манастир. Монахиня или принцеса – лесен избор за много момичета, но не и за Изолда. Тя копнее за свобода, но ще трябва да рискува живота си, за да я получи.

Седемнайсетгодишният Лука е заставен да служи в таен орден, който се бори срещу греха и настъпването на края на дните. Той без страх се изправя срещу вещици и върколаци, но се оказва неподготвен, когато животът го среща с Изолда – със златисти коси и изкусителни очи – същински паднал ангел. А когато тя е обвинена във вещерство той ще трябва да избере дали да слуша разума или сърцето си.

Една от тези рисунки, е използвана за официалната корица на българското издание на „Орденът на мрака, книга първа – Синът на феите“. Коя е тя? Моля регистрирайте буквата до нея, в регистрационната форма по-долу! 

ednorog

Това е книга за правилния избор, за точната преценка, за това как в много случаи в живота ни всичко е на кантар и как понякога минути само ни спасяват от изгарянето на клада по обвинение във вещерство . За тийнейджъри или не, тази книга няма да ви обсипе с описания как той я гледал, как тя трепетно пърхала с мигли и се взирала в него невинно. Ако търсите такъв тип любовна история, тази не е за вас. В “Орденът на мрака – Синът на феите” чувствата се случват на заден план, защото на преден са преследването на злите сили, монахини, които изпадат в транс и вярват, че са обсебени от дявола, стигми, които се появяват по невинната женска кожа, вещици, изгаряни на клада, върколаци, нападащи села… Когато се лее кръв и умират невинни хора просто няма време за пърхане с мигли. Защото ако мигнеш дори за миг, може да изпуснеш момента… и когато отвориш очи отново, тъмните сили да са ни погълнали.

За допълнителна информация за книгата, поръчки и любопитки около заглавието и други подобни от каталога на Еднорог, не пропускайте да посетите:

ФЕЙСБУК ПРОФИЛ ОФИЦИАЛЕН САЙТ БЛОГ НА ИЗДАТЕЛСТВОТО

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
BC Logo 300 copy  razdavalnik sever.bg
like-us-on-facebook  like-us-on-facebook  like-us-on-facebook
 546425_503883632955131_2049661495_n vampirediariesbg_logo logo
like-us-on-facebook like-us-on-facebook like-us-on-facebook
   rsz_igri_logo  utro
   like-us-on-facebook  like-us-on-facebook

4 коментари

Вашият коментар