През най-филмовия месец – февруари, Ви каним да се присъедините към една нова, специална и неизпробвана инициатива. В стремежът си да Ви върнем към четенето, ние Ви предизвикваме. Прочетете тазгодишните „Оскари“. 7 от най-номинираните филми за най-престижните кино отличия тази година, наградите „Оскар“, са базирани на литературни произведения. Романите са издадени и на българския пазар от издателствата:

INTENSE, BARD, БГ КНИГ@, MILENIUM, CIELA и СофтПРЕС

rek-oscars

През целия февруари, на адрес www.cinebum.eu/oscars-game и във фейсбук профила на сайта ни Т У К , Ви очакват две инициативи, в които ще раздадем по едно копие от всяка от седемте хитови книги. Във фейсбук трябва чисто и просто да споделите публикацията и да посочите желаната книга в коментар. В специалната инициатива на сайта, трябва да подредите посочените кадри от филмите, към съответните книги.  А те са:

Марсианецът ИК БАРД

Големият залог ИК БГ КНИГ@

Стая ИК МИЛЕНИУМ

Завръщането ИК СИЕЛА

Биография на Стив Джобс ИК СофтПРЕС

Момичето от Дания ИК ИНТЕНС

Каръл ИК ИНТЕНС

Инициативата ще приключи в нощта на Оскарите, а още на следващия ден ще изтеглим победителите и ще ги обявим в сайта, както и в нашия фейсбук профил. Да се потопим в месеца на Оскарите. Време е да ги прочетем.

Иницативата се осъществява с любезното съдействие на:

12647695_906445782809470_275475025_n

Вликолепната Тройка                                                                           В книжна кома

Вашият коментар